Kongelige25. september 2017

Nu er det officielt! Prins Harry og Meghan Markle hånd i hånd

For første gang viser prins Harry sin amerikanske skuespilkæreste frem – hånd i hånd ankom de til en tenniskamp i Toronto mandag. Se alle billederne her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.24443041.jpg
 (Foto: All Over)

Det er ingen hemmelig, at den britiske prins Harry, 33, har kastet sin kærlighed på den tre år ældre skuespiller, Meghan Markle.

Men det er først nu, at den britiske prins for alvor tør vise sin kærlighed frem for omverdenen.

I dag, mandag, kom han således gående hånd i hånd med den amerikanske ”Suits”-skuespillerinde, da parret ankom til en tenniskamp i den canadiske storby Toronto.

Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiklen.

Tidligere er den britiske rødtop blevet fotograferet i en kærlig stund med sin amerikanske kæreste, men først nu vælger han altså at stå offentligt frem med hende.

Skuespilkæresten har dog udtalt sig om forholdet til den britiske prins. I et interview med Vanity Fair tidligere på måneden satte Meghan Markle ord på forholdet til Harry:

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortalte Meghan i interviewet med Vanity Fair og fortsatte:

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

Meghan Markle, 36, er bedst kendt for sin rolle som Rachel Zane i den amerikanske TV-serie ”Suits”. Her har hun blandt andet optaget nogle saftige sexscener sammen med sin ”Suits”-kæreste Mike Ross, spillet af Patrick J. Adams.

Meghan Markle er dog andet end en saftig og laber skuespillerinde. Den 36-årige kvinde fra Los Angeles er også forfatter, modedesigner og kendt for sit humanitære arbejde.

Og modsat mange andre er 36-årige Meghan Markle også kendt for at være meget åben omkring sit liv – hun har således postet flere end 2.000 private billeder på sin Instagram-konto, der bliver fulgt af over én million.

Hun har også sin egen blog, The Tig, der er opkaldt efter hendes yndlingsvin Tignanello.

Du kan se de nye billeder af parret i galleriet herunder:

Meghan Markle og Prins Harry hånd i hånd 25. september 2017

Sponsoreret indhold