Kongelige27. november 2017

Prins Harry friede mens han lavede stegt kylling

Prins Harry har netop afsløret, at han friede til sin kommende hustru – den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle – mens han var i gang med at lave stegt kylling. Du kan læse alt om frieriet og den smukke – og meget dyre – forlovelsesring her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan_markle_tv_interview.jpg

Til næste forår ringer kirkeklokkerne i England, når Englands prins Harry gifter sig med sin skuespiller-kæreste Meghan Markle.

Det forelskede par, der mødte hinanden i sommeren 2016, fortalte for første gang i dag om deres forelskelse og forlovelse.

I et TV-interview med BBC-journalisten Mishal Husain afslørede den 33-årige prins og hans tre år ældre kæreste, at han friede til hende for få uger siden, mens han var i gang med at lave mad i hans hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle ifølge Daily Mail, da parret gik på TV-skærmene omkring klokken 19 dansk tid.

Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret.

Prins Harry tilføjede under interviewet:

- Hun lod mig ikke engang blive færdig, hun sagde ”må jeg svare j”, og jeg sagde ”ja”, og så krammede vi, og jeg havde en ring i hånden, og jeg udbrød ”kan jeg give dig ringen”, og hun svarede ”åh ja, ringen!”.

Og det er ikke en hvilken som helst ring, som prins Harry har sat på Meghan Markles venstre ringfinger.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/18.03477876.jpg
 (Foto: All Over)

Parret stod i dag frem og afslørede, at de var blevet forlovede. Mandag aften stod de frem på TV og fortalte om deres kærlighed. Foto: All Over

Den smukke forlovelsesring, som det forelskede par i dag fremviste i The Sunken Gardens ved Kensington Palace, består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling. Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var på safaritur tilbage i september.

De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/harry_paa_tv.jpg

Prins Harry og Meghan Markle afslørede, at prinsen friede, mens han var i gang med at stege kylling. Foto: BBC

I interviewet, som også var parrets første officielle TV-interview, afslørede de, at de mødte hinanden gennem en fælles bekendt.

- Jeg blev forelsket i Meghan så utrolig hurtigt. Stjernerne stod bare rigtigt på himlen – alt var perfekt. Du var nærmest som om, at denne smukke kvinde bare dumpede ned i mit liv – og jeg dumpede ned i hendes, fortalte Harry i TV-interviwet mandag aften.

I interviewet, som også var parrets første officielle TV-interview, afslørede de, at de mødte hinanden gennem en fælles bekendt.

- Jeg blev forelsket i Meghan så utrolig hurtigt. Stjernerne stod bare rigtigt på himlen – alt var perfekt. Du var nærmest som om, at denne smukke kvinde bare dumpede ned i mit liv – og jeg dumpede ned i hendes, fortalte Harry i TV-interviwet mandag aften.

Herefter forsøgte det forelskede par at se hinanden så ofte, som det var muligt. Det kunne lade sig gøre cirka hver anden uge, fortalte de mandag aften i interviewet med BBC-journalisten.

Fire uger efter de havde mødt hinanden første gang, inviterede prinsen sin Meghan med på en eksotisk tur til Botswana.

- Vi sov i telt under stjernerne i fem dage, hvilket var fuldstændig fantastisk, fortalte Harry i interviewet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.33420321.jpg
 (Foto: All Over)

Den smukke forlovelsesring består af tre diamanter. Foto: All Over

Havde prins Harry mødt og friet til Meghan Marke for mange år siden, var det formentlig en anden ring, han ville have sat på hendes finger. Prins Harry arvede nemlig i sin tid Dianas forlovelsesring, efter at Diana på tragisk vis døde i en trafikulykke i august 1997.

Han valgte dog på nobel vis at give ringen videre til prins William, og han brugte ringen – der var fremstillet i hvidguld med en oval safir i midten omgivet af 14 diamanter – da han friede til Kate Middleton tilbage i 2010.

https://imgix.seoghoer.dk/kate_og_william.jpg

Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring. Foto: All Over Press

Du kan se alle billederne fra forlovelsen i galleriet nederst i artiklen.

Rygterne om en forestående forlovelse har floreret i den engelske medier i flere uger, og i dag ved middagstid bekræftede det britiske kongehus så forlovelsen mellem den 36-årige amerikanske skuespiller Meghan Markle og den 33-årige royale prins Harry.

- Hans kongelige højhed prinsen af Wales er glad for at kunne annoncere forlovelsen mellem prins Harry og Frk. Meghan Markle, stod der i den pressemeddelelse, som kongehuset sendte ud tidligere på dagen.

Trods forlovelsen og forelskelsen har prins Harry og Meghan Markle gjort en dyd ud af at holde deres forhold hemmeligt for den nysgerrige presse. Det er dog kommet frem, at de mødte hinanden under en ferie i London i juni 2016.

De mødtes angiveligt gennem designeren Misha Nonoo, hvis mand havde gået på Eton sammen med prins Harry.

I begyndelsen af november sidste år bekræftede det britiske kongehus, at prins Harry var i et parforhold med den amerikanske skuespillerinde, der blandt andet kendes for sin rolle som Rachel Zane i ”Suits”.

Annonceringen skete dog mere af pligt end af lyst – prins Harry var nemlig utilfreds med mediernes dækning af parforholdet, og han frygtede desuden for sin kærestes sikkerhed.

- Det kan ikke være rigtigt, at få måneder inde i et forhold med ham, skal frøken Markle være midtpunkt i sådan en storm. Siden han var ung, har prins Harry været klar over opmærksomhed, der har været til ham fra offentligheden. Han føler sig heldig, at han har så mange mennesker, der støtter ham, og han ved, hvilket privilegeret liv han lever, skrev det britiske hof i en pressemeddelelse den 8. november sidste år.

Der gik næsten også et helt år, før at Meghan Markle, der tidligere har været gift med en skuespiller fra 2011-2013, selv satte ord på sit forhold til den britiske prins. Det skete i et interview med Vanity Fair:

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortalte Meghan i interviewet med Vanity Fair og fortsatte:

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

Brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle finder sted næste forår.

Se billeder fra forlovelsen herunder:

Forlovelse mellem prins Harry og Meghan Markle

Sponsoreret indhold