Kongelige10. august 2017

Mascha angriber prins Henrik

- Ved s'gu ikke, om jeg skal grine eller græde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_dm_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Kunstneren Bjørn Nørgaard har ellers lavet en sarkofag til 29 millioner kroner, som det var planen, at regntparret skulle begraves under i Roskilde Domkirke. Prins Henrik uddybede sin vægren mod at blive begravet ved siden af dronning Margrethe ved et interview i Cayx i Frankrig i weekenden. Her sagde prins Henrik blandt andet til SE og HØR. - Jeg har ikke giftet mig med dronningen for at blive begravet i Roskilde. Forinden havde han om dronningen sagt: - Det er hende, der gør mig til en nar. Prins Henrik har siden 2002 ved gentagne lejligheder luftet sin utilfredshed med sin titel og indplacering i rangordenen i det danske kongehus, og nu har han fået nok. – Min kone har besluttet, at hun gerne vil være dronning, og det er jeg meget glad for. Men som menneske skal hun vide, at hvis en mand og kone er gift, så er de lige, påpeger prins Henrik over for SE og HØR. - Jeg kan ikke li' at skrive sådan om andre
Mascha Vang betegner sig selv som en meget stor fan af det danske kongehus, men hun er både forarget over og ked af prins Henriks adfærd. - Manden må jo ikke være glad indeni. Er det virkelig den historie der skal fortælles om 300 år, når vores tid og vores regents historie skal videregives til turister og i historietimerne. “…Og så havde Dronningen en mand, en Prinsegemal, der ville være Konge. Han skabte sig og gjorde sig til grin i hele kongeriget…”, skriver Mascha.
- Han ved ikke, hvad han har rodet sig ud i
Hun frygter for prins Henriks eftermæle. - Er det den måde Prins Henrik skal huskes på? Det tror jeg desværre det bliver, og det synes jeg faktisk er rigtig synd, for jeg tror ikke manden kan se hvad han har rodet sig ud i, skriver Mascha. Hun mener, at hoffet bør lukke ned for Henrik ved at konstruere en historie om, at han er blevet syg og at man skal lyve for prins henrik om hans begravelse. - Afskærm ham fra pressen og kom med en lægelig udtalelse om at Prinsen desværre er blevet syg. Om det er sandt eller ej, SÅ LYV FOR POKKER! For pokker, han ved sgu da ikke hvor han bliver begravet når han er død, til Roskilde med ham. Så kan de ha’ lovet ham alt muligt andet, skriver Mascha Vang. Dronning Margrethe ankom tirsdag aften til Château de Cayx, men kørte forbi pressen uden sit karakteristiske vink og kommenterede ikke prins Henriks opsigtsvækkende udtalelser. Onsdag var hun ledsaget af en hofdame og vagter fra PET på fødevaremarkedet i Cahors. Heller ikke her ønskede hun at tale med pressen, og journalisterne blev dirigeret væk fra monarken. Men torsdag sen eftermiddag lod regentparret sig se sammen for første gang i det franske siden dronningens ankomst. Det skete ved en intim kirkekoncert i byen Saint-Vincent-Rive-d'Olt. Dronning Margrethe og prins Henrik kom sågar arm i arm. Og for at det ikke skulle være løgn var et af de allersidste numre, der blev spillet ved koncerten Jeppe Aakjærs 'Skuld gammel venskab rejn forgo' - måske musikernes helt personlige opfordring til regentparret om at få klinket skårene. Se video med prins Henrik: - Hun gør mig til nar:
Galleri med dronning Margrethe og prins Henrik:

Dronning Margrethe og Prins Henrik - billeder af dem

Sponsoreret indhold