Kongelige25. juli 2017

Eksklusive billeder: Mary, Frederik og børnene på badeferie

Kronprinsfamilien er lige nu på ferie i Grækenland, og du kan se de skønne billeder fra deres tur til Kos i SE og HØR, der er på gaden i morgen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3.03461743.jpg
 Foto: All Over

Hvad gør man, når den danske sommer på ingen måder vil, som man selv gerne vil, og bestemt ikke byder på oplagt strandvejr?

Er man kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og deres fire børn, så drager man en tur til Grækenland, hvor der med garanti er chance for sol og varmt vejr.

I denne uges SE og HØR, der er på gaden i morgen, kan vi helt eksklusivt bringe billeder fra kronprinsfamiliens ferietur til Kos.

Hvor man kan se, hvordan der bliver pjasket med vand, leget i solen, og i den grad familiehygget.

I Danmark er det kun SE og HØR, der kan bringe de dejlige billeder fra familieferien. Billederne er også så eksklusive, at de endnu ikke kan bringes på SH.DK, du må altså en tur i kiosken i morgen for at få fingrene i bladet.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/sh30_forside_instagram_0.jpg

Mary og Frederik har allerede holdt en del ferie denne sommer. De har nemlig netop afsluttet et længere ophold på Gråsten Slot, hvor de i flere uger nød stilheden i Sønderjylland.

Her var der blandt andet tid til at komme en tur på hesteryg, ligesom familien også luftede deres jernheste flere gange i løbet af opholdet i det sønderjyske.

Sommeropholdet i Sønderjylland blev afsluttet, da kronprinsfamilien sammen med dronning Margrethe overværede den årlige ringriderfest.

Du kan se de skønne billeder fra Mary og Frederiks sommerferie i Grækenland i SE og HØR, der er på gaden i morgen

Se billeder fra Frederik og Marys ophold i Gråsten i galleriet herunder

Kronprinsfamilien og dronning Margrethe i Gråsten

Sponsoreret indhold