Kongelige3. august 2017
Joachims kro i fedtefadet
På bare 12 måneder har Schackenborg Slotskro, som prins Joachim ejer en del af, fået hele to indskærpelser fra Fødevarestyrelsen
(Foto: Mikael Rieck)
Det var en lettere misfornøjet smiley, som Schackenborg Slotskro blev efterladt med ved Fødevarestyrelsens sidste kontrol. Det er dog ikke restaurantens første dårlige fødevare-smiley. Den ellers så velrenommerede kro har nemlig haft problemer med hygiejnen og opbevaringen af fødevarer. Ved et kontrol-besøg sidste år fandt Fødevarestyrelsen både et kyllingebryst, oksestege og sågar et helt lam, som lå opbevaret på et arbejdsbord i køkkenet.
I alt lå kødet på bordet i fire timer, og på den tid var noget af kødets temperatur steget til det dobbelte af det tilladte. Den forseelse udløste en opfølgende kontrol, som kostede Slotskroen 1854 kr. Artiklen fortsætter under billedet
I alt lå kødet på bordet i fire timer, og på den tid var noget af kødets temperatur steget til det dobbelte af det tilladte. Den forseelse udløste en opfølgende kontrol, som kostede Slotskroen 1854 kr. Artiklen fortsætter under billedet
Fødevarestyrelsen
Kyllingen, der sidste år blev målt af Fødevarestyrelsen med en kernetemperatur på 9.9 gader.
Det maksimalt tilladte er 5 grader. Foto: Fødevarestyrelsen
Se flere billeder af prins Joachim i galleriet herunder: