Kongelige9. august 2017

Dronning Margrethe: Alene i byen i Frankrig

Kun timer efter ankomst har dronning Margrethe forladt Château de Cayx for at tage på madmarked.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_00v7160.jpg
 Dan Mariegaard

Sent i går aftes ankom dronning Margrethe til Château de Cayx, og her til formiddag er regenten allerede på farten i det sydfranske.

Mens prins Henrik er blevet hjemme på Cayx for at motionere, er hans kone taget til det store madmarked i Cahors.

Klokken 9.45 forlod en hårdt presset Margrethe slottet i en BMW X5 sammen med to PET-vagter. Sammen kørte de rundt i byen og besøgte flere butikker, indtil de for kort tid siden ramte det populære marked, som dronningen ynder at komme på, når hun er i sin gemals fødeland.

Og det er ikke just en glad dronning Margrethe, der bevæger sig rundt i Cahors. Hun virker frustreret, og der er skabt en jernring om den skandaleramte regent.

Journalister og fotografer bliver dirigeret væk fra dronningen, som må siges at have haft et utrolig hårdt døgn efter prins Henriks interview i denne uges SE og HØR.

Torsdag informerede kongehuset om, at prinsen ikke vil begraves ved siden af sin kone, som det ellers var planlagt, og som traditionen foreskriver.

Lørdag fik SE og HØR så et eksklusivt interview med den 83-årige prins, hvor han anklager dronningen for at have svigtet ham.

– Det er hende, der gør mig til en nar. Jeg har ikke giftet mig med dronningen for at blive begravet i Roskilde, fortæller prins Henrik til SE og HØRs udsendte i det eksklusive interview.

– Min kone har besluttet, at hun gerne vil være dronning, og det er jeg meget glad for. Men som menneske skal hun vide, at hvis en mand og kone er gift, så er de lige, påpeger Henrik i interviewet, der udkommer i dag.

Dronning Margrethe har endnu ikke udtalt sig om prinsens udtalelser - ligesom hun og kongehuset ikke har fortalt, hvordan de forholder sig til hans ultimative krav.

Man skulle ellers tro, at Margrethe og Henrik har mere end rigeligt at snakke om efter de hårde udtalelser - men formiddagen har ægteparret altså valgt at holde hver for sig.

Læs hele det store interview i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Dronning Margrethe på madmarked i Cahors

https://imgix.seoghoer.dk/instagram.png

Sponsoreret indhold