Nyheder19. august 2016

Kommunen vil fjerne Bonnies søn

Senere i dag bliver det besluttet, om Bonnie Cleo Andersens ti-årige søn skal fjernes fra hjemmet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bonnie.png
 Foto: DR

Bonnie Cleo Andersen, der blev kendt i DR-dokumentaren "Bonnie og de tusinde mænd", står i dag over for at få tvangsfjernet sin 10-årige søn.

Det sker efter længere tids tovtrækkeri med Sorø og Ringsted Kommune.

- Jeg kravler langs panelerne. Jeg har altid været den hårde og seje, og jeg har altid bare gået fremad. Det kan jeg ikke mere. Jeg ryster og er knækket, fordi jeg er så bange for at miste det sidste, jeg har, fortæller Bonnie i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Det er ikke første gang, at Bonnies søn risikerer at blive tvangsfjernet fra hjemmet. Og på spørgsmålet om, om hun kan forstå, at nogle vil mene, at det er bedre, at sønnen bliver tvangsfjernet, svarer hun:

- Jeg giver ham megen kærlighed. Det har jeg gjort alt den tid, jeg har haft børn. Jeg har været igennem så meget og støttet dem samtidig. Jeg tager gerne en tur i spjældet igen, for jeg skal nok få min søn væk, hvis vi taber. Jeg er er en værdig mor, uanset hvad jeg laver, og hvor mange dildoer der er på mit arbejde. Jeg kan godt forstå, at folk kan blive skræmt, fordi jeg lever et andet liv. Men mine børn er også hårdkogte, fortæller Bonnie til Ekstra Bladet.

Beslutningen om, om Bonnies søn skal tvangsfjernes kommer senere i dag.

Sponsoreret indhold