Nyheder27. november 2015

Stort galleri fra årets fest: Kom med til Remees eksklusive fødselsdag

Se billederne fra Remees stjernespækkede fødselsdag - og vind den eksklusive whisky, som gæsterne nød til festen

Remees 41-års fødselsdag

Der var fuld knald på, da Remee i weekenden fejrede sin 41-års fødselsdag for 75 nøje udvalgte personer fra det danske jetset.

Først spiste Remee og hans gæster på det smukke Moltkes Palæ i København, hvorefter turen gik til Remees egen natklub, ZEN, til efterfest.

SE og HØR har helt eksklusivt fået lov at bringe ovenstående billeder fra, hvad der må siges at være årets fest blandt de danske stjerner.

Du kan se alle billederne i galleriet øverst i artiklen.

Har du lyst til at drikke som Remee og hans gæster gjorde til festen i Moltkes Palæ? Så læs endelig videre.

Nu har du en helt unik mulighed for at vinde en af Skotlands førende luksuswhiskyer, Johnnie Walker Blue Label.

Johnnie Walker Blue Label er en eksklusiv whisky produceret af verdens dygtigste whiskyhåndværkere. Whiskyen er en blanding af sjældne whisky-typer fra Skotlands fire hjørner, og kun de mest sjældne og højkvalitets-whiskysorter er anvendt i Johnnie Walker Blue Label-whiskyen.

Johnnie Walker Blue Label koster da også 1.599 kroner i butikkerne, og må siges at være drømme-julegaven til manden eller kvinden, der elsker og værdsætter luksus til ganen.

Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen. SE og HØR udlodder to af de eksklusive flasker, som Remee og resten af hans fashionable selskab nød til hitmagerens fødselsdag på Moltkes Palæ.

Sponsoreret indhold