Nyheder25. november 2015

Kom med Janni og Karsten til Afrika

Nu har forholdet varet i to år, og selv om det underholdende par kan skændes, så det brager, kan de også holde i hånd bare fem minutter senere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/janni_og_karsten_afrika_kw.jpg
 Kaspar Wenstrup

En storbarmet blondine og en 25 år ældre milliardær. Fordomme og rysten på hovedet nærmest sprang Janni Christensen og Karsten Ree i ansigterne, da de proklamerede deres kærlighed til hinanden.

Nu to år senere er parret dog stadig sammen og kan endda kalde sig mand og kone.

– Vi har bevist, at kærligheden var stærk nok, imod alle odds, smiler 45-årige Janni ved bredden af den 395 kilometer lange Maraflod, der løber gennem både Kenya og Tanzania og også bugter sig tæt om 70-årige Karstens afrikanske paradis, Karen Blixen Camp i Kenya, hvor parret netop nu er på ferie.

- Det kan godt være, at der er stor aldersforskel, men derfor kan vi godt elske hinanden. Jeg var altså heller ikke ude efter Karstens penge – dem øser han bestemt ikke ud af, men jeg er vild med hans personlighed. Jeg elsker hans humør og sprudlende energi, griner Janni, som i dag kan glæde sig over, at også Karstens børn har ændret mening om deres fars kærlighed.

– Vi har et rigtig godt forhold til hinanden. I år skal vi faktisk holde jul hjemme hos Karsten og mig alle sammen. Min far, min datter Nathalie og Karstens fire børn med påhæng, forklarer Janni.

https://imgix.seoghoer.dk/sh48_forside_instagram.jpg

Sponsoreret indhold