Nyheder6. oktober 2015

Klar til årets gys? Vind billetter til ”Paranormal Activity”

I slutningen af oktober bliver det særdeles uhyggeligt, når den hårrejsende afslutning på ”Paranormal Activity”-filmserie får premiere. SE og HØR har fået fingre i en håndfuld billetter til filmen – se, hvordan du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1080x1080.jpg
 UIP

Elsker du et godt gys og at blive skræmt fra vid og sans?

Ja, så er der chance for, at du ser frem til slutningen af denne måned. For 22. oktober bliver det særdeles uhyggeligt, når den hårrejsende afslutning på “Paranormal Activity”-filmserien får premiere.

Filmen “Paranormal Activity – The Ghost Dimension” er sidste kapitel i den uhyggelige filmserie – og også denne gang er der udsigt til, at hjertet begynder at banke ekstra hurtigt.

Filmen bliver tilmed vist i 3D, så der er garanti for at komme helt tæt på det uhyggelige.

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til den længe ventede film. Og du har nu mulighed for at vinde to billetter til “Paranormal Activity – The Ghost Dimension”. Det eneste du skal gøre er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med mandag den 19. oktober.

https://imgix.seoghoer.dk/675x1000.jpg
 UIP

I “Paranormal Activity – The Ghost Dimension” møder vi Emily (Brit Shaw) og Ryan Fleeges (Chris J. Murray) og deres seks-årige datter Leila (Ivy George).

Den lille familie er netop flyttet til Palo Alto, så Ryans lillebror Mike – der er videospildesigner og bor sammen med dem – kan påbebegynde sit nye job.

Men de indser hurtigt, at noget ikke helt er rigtigt i deres nye hus. Gennem en kameralinse oplever de paranormal aktivitet i huset. Og herfra begynder uhyggen langsomt, men sikkert at brede sig!

Gregory Plotkin har instueret, mens Jason Pagan og Andrew Stark har skrevet manuskriptet til den længe ventede film, der altså får dansk premiere 22. oktober.

”Paranormal Activity”-serien er med ” Paranormal Activity – The Ghost Dimension” nået til sit femte kapitel, hvis man ikke tæller spin-off-filmen ”The Marked Ones” med. Og indtil videre har de uhyggelige film allerede indspillet svimlende 811,6 mio. dollars på verdensplan. Til sammenligning har serien kostet 18 mio. dollars at producere.

Du kan se en trailer for filmen her.

Sponsoreret indhold