Nyheder11. maj 2009

Kira Eggers: Slæber rundt på sin døde mor

Nøgenmodellen har svært ved at tage afsked med sin mor, så hun har stadig hendes aske
Kira venter med at strø resten af sin mors aske i havet, til hun er helt klar til det
Kira venter med at strø resten af sin mors aske i havet, til hun er helt klar til det
 Foto: Michael Medgyesi

Smukke Kira Eggers bærer rundt på en stor sorg i øjeblikket - og sin døde mor, der faktiske er samme sag.

For to måneder siden mistede hun sin mor, der kun blev 55 år, og det er svært for Kira at give slip på hende.

- Jeg vil ikke sige, at jeg har bearbejdet hendes død, for hun var kun 55 år og døde ikke en naturlig død. Vænner mig nok aldrig til tanken. Det er så naturligt og alligevel surrealistisk, skriver hun på sin blog.

Efter hun havde hentet sin mors aske hos bedemanden, hvilket krævede et mindre sammenbrud fra Kiras side, kom urnen med tilbage til hendes arbejdsplads hos magasinerne Bazar, Q og Tidens Kvinders webredaktion.

- Nå, men da jeg parkerede, tænkte jeg at det lige skulle være dagen idag, det ville tage en biltyv 10 minutter at ødelægge resten af mit liv. Så min mor kom da med på arbejde! Jeg satte hende på pinden i al diskretion. (ingen grund til at skræmme livet af folk) og der stod hun så, til vi skulle hjem. En af mine kollegaer vidste det godt og da vi skulle gå, fulgtes vi ad. Jeg tog mine ting; taske, blade og trøje. Men glemte min MOR!!!
Da vi var nået et stykke ned af gangen, siger min kollega:
"Hva…skal du ikke have din mor med??"
JOOOO! Nok en meget god ide. Ikke at jeg tror hun var blevet væk. Men dybest set er det lige i min mors ånd. Hun ville ha´elsket at komme med på arbejde og at jeg glemte hende. Det ville hun kun ha´ grinet af, skriver den tidligere nøgenmodel på sin blog.

Halvdelen af asken er nu kommet i jorden, og den anden halvdel skal strøes i havet. Kira ville have gjort det i går på mors dag, men er endnu ikke helt parat. Så hun venter, i sikker viden om, at hendes mor nok ikke ville have haft noget imod det.

Sponsoreret indhold