Nyheder26. juni 2016

Kendt TV 2-vært skal giftes

Se billede fra det romantiske frieri
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stine-bjerre-joergensen.jpg
 Foto:All Over

Efter mere end seks år som kærester tager TV 2-værten Stine Bjerre Jørgensen og håndboldlandsholdsspilleren Casper U. Mortensen nu deres forhold til et nyt niveau.

26-årige Casper U. Mortensen har friet til 34-årige Stine Bjerre Jørgensen, og hun sagde ja, afslører TV-værten på Instagram.

Parret er netop nu på ferie på Maldiverne, og Casper U. Mortensen kunne næppe have fundet mere romantiske omgivelser til at fri til kæresten.

På det billede, Stine Bjerre Jørgensen har lagt på Instragram sidder parret under en pavillon på sandstranden helt ud til havet, og det ser MEGET romantisk ud.

Du kan se et foto af frieriet nederst i artiklen.

Casper U. Mortensen har også fortalt om frieriet på sin Instagram-profil med ordene:

- Perfekt aften. Stine Bjerre sagde ja, skriver landsholdsspilleren.

Hans landsholdsstatus betød ved VM i 2013, at Stine Bjerre Jørgensen måtte droppe at være sidelinjereporter for TV 2 under VM - en rolle hun ellers tidligere havde udfyldt.

Dengang vurderede TV 2's sportschef Frederik Lauesen, at det kunne kompromittere hendes troværdighed, at hun var kæreste med en af spillerne samtidig med at hun skulle dække begivenheden.

Ved det senere EM i Herning og VM i Qatar fik hun dog lov at dække begivenheden, og der holdt parret deres kontakt på et absolut minimum, så der ikke var anledning til troværdighedsproblemer.

Da SE og HØR sidste år talte med Stine Bjerre Jørgensen lød meldingen, at de begge havde for travlt med hver deres karrierer til at få børn.

Om det kommende giftermål ændrer på dette melder historien intet om.

Casper U. Mortensen spiller til daglig i TSV Hannover-Burgdorf.

Se Stine Bjerres og Casper U. Mortensens opslag om frieriet herunder:

Sponsoreret indhold