Nyheder24. november 2015

Derfor fandt vi sammen igen: Kan ikke undvære hinanden

Det er vigtigt at se fremad, fortæller Helmig om sin stærke kærlighed til Renée. SE og HØR har mødt Danmarks største rockstjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/helmig_renee_aop.jpg
 All Over Press

Bag tonede briller og charmerende smil sidder Thomas Helmig og signerer sin nye bog ”Helmig og kærligheden” i BogForum i Bella Center. Det er lidt over to år siden, han og hans livs kærlighed Renée Toft Simonsen annoncerede deres skilsmisse efter 17 år sammen. Men allerede få måneder senere var de sammen igen. Og nu afslører den 51-årige sanger, at pausen styrkede deres forhold.

– Sådan skal man vælge at se på det. Helt klart. Man skal se på de ting, man får, som en gave, siger Thomas Helmig. Og det celebre par vælger at se fremad.

– Det har vi altid gjort. Der er ikke nogen køreplan, men man kører med det, man har. Vi er ordentlige over for hinanden, vi kan ikke undvære hinanden, fortæller han.

https://imgix.seoghoer.dk/bogmesse17.jpg
 Mikael Rieck

SE og HØR fik en snak om kærlighed med den 51-årige sanger. "Vi er ordentlige over for hinanden, vi kan ikke undvære hinanden", fortæller han (Foto: Mikael Rieck)

Det gode råd til andre par, som gerne vil genvinde kærligheden, som han og Renee har gjort, har Helmig ikke. Men en vigtig pointe giver vi hermed videre fra rockstjernen.

– Det har jeg faktisk ikke. For vi er alle sammen meget forskel lige, så jeg skal ikke give andre råd, slår han fast.

I bogen, som er skrevet af Kirsten Jacobsen, taler Helmig bl.a. om, at han har et såkaldt lykkebæger. Hvis det er fyldt, har han en tendens til at blive rastløs.

– Det, jeg mener med lykkebægeret, er at sørge for ikke at gå i stå. Det handler ikke om, at jeg bliver træt af at have det godt. Det har ikke noget med det at gøre. Men når jeg føler en tilfredshed, så føler jeg en trang til at udfordre, prøve noget andet. Meget enkelt.

Til bogsigneringen stod fansene i endeløs kø for at få den aarhusianske autograf i deres eksemplar af hans bog.

Og da snakken faldt på stjernestatussen, lagde Helmig heller ikke skjul på, hvor meget folks anerkendelse af ham betyder.

– Det er jeg glad for. Det synes jeg er fedt. Totalt fedt. Når man endelig har lavet noget, man selv synes er godt, så er det dejligt, at folk tager godt imod det. Det er jeg glad for, sagde han med sit gadedrengssmil til SE og HØR.

Sponsoreret indhold