Nyheder15. juni 2017

Go' for 400 mio.: Julie Zangenberg i ferieparadis med dansk multimillionær

Julie Zangenberg og et par veninder på Ibiza med Joe & the Juice-stifteren Kaspar Basse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julie_4.jpg
 Foto: All Over Press

Man må give skuespilleren Julie Zangenberg, at hun formår at holde stilen og et liv på første klasse, selv om det er småt med både tv-arbejde, film- og teater-roller.

Senest er hun netop vendt hjem fra en dejlig ferie på den spanske ø Ibiza, hvor de kendte og rige ofte ender med at bruge ferien, når de skal slappe af med ligesindede.

Og Zangenberg har på ferien smagt på det søde liv, som mange - det vil sige rigtig mange - millioner på bankbogen kan give. Den har fået alt, hvad den kan trække med både stor privat sejlbåd og privat jetfly.

Julie har været på ferie med et par veninder, men de har samtidig været sammen med den 46-årige danske juice-konge, Kaspar Basse.

Det fremgår af flere af Julies posts på Instagram.

På et foto står hun i badedragt på dækket af en flot, stor båd, og her takker hun Kaspar Basse for at have hende med om bord.

På næste - levende - feriebillede, hopper Julie i vandet fra båden iført en laksefarvet bikini, mens en af veninderne filmer skuespillerens hovedspring i bølgerne.

På et tredje billede er Julie og veninderne til fest og alle iført blomsterkranse på hovedet.

Og nu til multimillionæren Kaspar Basse.

Han har stiftet den verdensomspændende juice-kæde, Joe & the Juice, og har tjent flere hundrede millioner kroner på i flere omgange at sælge bidder af juice-kæden til udenlandske kapitalfonde.

Formuen i hans personlige selskab var ved den seneste opgørelse 388 millioner kroner.

Og det er ikke sådan, at Kaspar Basse bare putter pengene i sparegrisen.

Næh, han køber blandet andet dyre lejligheder.

I øjeblikket er han dog i markedet for at komme af med en lejlighed af en helt særlig kaliber.

Det er en lejlighed på 474 kvadratmeter i det indre København, som Kaspar Basse forlanger 50 millioner kroner for - det gør den til den dyreste udbudte lejlighed i Danmark nogensinde.

Kaspar Basse er også med på Julies feriebilleder.

Han står med armen omkring Julie i lufthavnen ved hjemkomsten til Danmark.

Det der er værd at bemærke ved nedenstående post er det lækre fly i baggrunden, der har fløjet Julie, Kaspar Basse, veninderne og et par fyre med hjem.

Det er et jetfly af typen Cessna 560XL Citation XLS, som er chartret hos flyselskabet Netjets Europe.

Vi gætter på, at det er Kaspar Basse og ikke Zangenberg der tog regningen for privatflyet, så ikke kun ferien, men også Zangenbergs transport kunne foregå på første klasse.

Julie Zangenberg har ellers i den seneste tid ladet sig se en del sammen med Andreas Bagh, som til daglig tryller med råvarerne på Hotel d’Angleterres Michelinrestaurant, Marchal, men han var ikke at se på Ibiza.

Galleri - Så glade var Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner:

Så glade var Zangenberg og Bendtner

Sponsoreret indhold