Nyheder6. juni 2013

Julie Ølgaard: Sex med Thure Lindhardt

De to skuespillere har været helt tætte på hinanden
Julie Ølgaard var helt nøgen sammen med Thure Lindhardt.
Julie Ølgaard var helt nøgen sammen med Thure Lindhardt.
 Foto: All Over



Skuespilleren Julie Ølgaard, der spillede den myrdede gymnasieelev Nanna Birk Larsen i den første del af "Forbrydelsen", bor sammen med sin kæreste.

Men det forhindrer hende ikke i at smide kludene, og være helt tæt på andre mænd, splitterravende nøgen. Hun gør det dog i arbejdsmæssig sammenhæng. Og Julies allerførste sexscene, var sammen med Thure Lindhardt. Han fik simpelthen æren af den smukke skuespillerindes nøgne krop mod sin.

- Vi grinede sindsygt meget af det, fordi det var så absurd, at vi to skulle være nøgne sammen. At Thure ikke er til piger, gjorde det bare endnu mere absurd, siger Julie Ølgaard til ugebladet Alt for Damerne.

Julie Ølgaard: Ny skør frisure

Sexscenen var en del af en film, hun lavede på Filmskolen. Julie og Thure var gode venner, og det gjorde det lettere at gennemføre, men der måtte alligevel kreative metoder til.

- Vi opfandt "fjappeflappen". Det er et stykke stof, som man klister rundt om kønsdelene, så de ikke rører hinanden. Det gjorde en kæmpe forskel og gav en masse frihed.

Flotte frøken Ølgaard har efterhånden lagt krop til en del sexscener på film, og hun har ikke noget imod at lege lagengymnastik med sine medspillere i fremtiden, hvis bare der er en mening med scenen. Tanken om en sexscene er nemlig altid værre end at lave den i virkeligheden.

Fik du set de vilde, virkelige sexscener i "Big Brother"?

Sponsoreret indhold