Nyheder14. august 2013

Julie Berthelsen: Suger snot

Når sønnens næse løber, bruger sangerinden Julie Berthelsen et grønlandsk trick
https://imgix.seoghoer.dk/media/77160b900ed04367b2a5d3c7dafce19f.jpg
 Foto: All Over



Hvor andre småbørnsmødre straks griber kleenex, stofble eller køkkenrulle, når de søde små er snottede, bruger 34-årige Julie Berthelsen en mere simpel metode fra sin egen barndom i det isklædte land mod nord.

- Babyer kan jo ikke pudse næse, når de er så små, så man suger simpelthen snot ud af deres næser med munden, forklarer den grønlandske godte til magasinet "Vores Børn".

- Min mor gjorde det på min lillebror som barn, men jeg havde aldrig troet, at jeg selv ville gøre det. Før var jeg nemlig ret sart med alt, hvad der havde med snot, slim og afføring at gøre, siger hun i interviewet.

Julie Berthelsen: Jeg har brug for alenetid

Men nu, hvor Julie Berthelsen selv er blevet mor, har piben fået en anden lyd, og den før så sarte smuksak bruger morens trick ganske automatisk.

- Nu tager mine instinkter bare over. Det er blevet en nødvendighed, at jeg klarer det, så det gør jeg! Og andres børn - dem tager jeg også.

Artiklen i "Vores Børn" fortæller dog ikke, hvad der sker med snotklatten, når først Julie Berthelsen har suget den ud af lillemandens næsebor. Forhåbentlig bliver den spyttet ud og ikke slugt.

Se hvilken TV-pige, der også har fået lidt ekstra indenbords efter at være blevet mor

Sponsoreret indhold