Nyheder24. september 2016

Joe & the Juice-ejers lejlighed slår alle rekorder

474 kvadratmeter lejlighed med egen tagterrasse i hjertet af København skal have ny ejer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kaspar-basse.jpg
 Foto: All Over Press)
Det har været en rigtig god forretning for Kaspar Basse at stifte Joe & the Juice-kæden. Han etablerede juice-kæden i 2002, og i 2013 solgte han størstedelen af sine aktier i virksomheden til en svensk kapitalfond.
Det gav ham 100 millioner kroner på lommen, og han beholdt samtidig 19 procent af virksomheden, hvor han fortsat er en del af den daglige drift. Han er nu i gang med at flytte til London og afhænder derfor et pragteksemplar af en lejlighed i hjertet af København, skriver boliga.dk. Der er tale om en lejlighed, der sprænger alle hidtidige rammer. Den er udbudt til en salgspris på 50 millioner kroner og overgår dermed den hidtil dyrest udbudte lejlighed i København med hele 18 millioner kroner. Den gamle rekord var en ufærdig penthouselejlighed i Købehavns Nordhavn, der blev udbudt til 32 millioner kroner, skriver boliga.dk.
https://imgix.seoghoer.dk/juice.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det her har været en fremragende forretning for Kaspar Basse, der stiftede 'Joe & The Juice' i 2002, og i 2013 høstede frugterne af sin indsats. (Foto: All Over Press)

Lejligheden er på 474 kvadratmeter, og ejendomsmægleren Philip Siesbye, der står for salget af lejligheden, mener blot, at 10-12 danskere kan være købere af en lejlighed af den kaliber. - Det er første gang i min tid med 25 år i branchen, at vi ser en lejlighed i denne international klasse, hvor der også er mulighed for at overtage inventar, indretning, ja helt ned til køkkenservice, så man får den fulde pakke, siger Philip Siesbye, der allerede har booket et par fremvisninger af lejligheden. Ifølge salgsopstillingen er der tale om en ’elegant drømmebolig i international topklasse med en sand overflod af lækre detaljer’, som ’ ikke matcher den gængse nordiske opfattelse af boligindretning’. Det indebærer, at man erhverver en lejlighed med 474 kvadratmeter, hvor en kommende køber blandt andet kan glæde sig til udsigten fra boligens tagterrasse. Her kan man lade blikket vandre hen over Det Kongelige Teater, Skuespilhuset og Skt. Annæ Plads. Vil man hellere tilbringe aftenerne indenfor, kan det ske i et miljø af specialfremstillede skabe, tekstiler fra de bedste producenter i Venedig, møbler fremstillet af engelske snedkere og et væld af franske og angelsaksiske antikviteter. Med fire badeværelser bliver der næppe kø foran døren om morgenen, og elevatoren direkte fra gården op til lejligheden sikrer, at man ikke går én overflødig meter, når man er kommet træt hjem fra arbejde. Desuden er alt fra tv og højttalere til gardiner og ovenlysvinduer elektronisk styret, og elektronikken sørger også for, at al lys slukker, når man forlader lejligheden, fremgår det af salgsmaterialet. Den dyreste lejlighedshandel herhjemme fandt sted i 2008. Her solgte den diskrete rigmand og stifter af shipping-selskabet Clipper Group, Torben G. Jensen, en 219 kvadratmeter stor penthouselejlighed i Tuborg Havnepark i Hellerup for 24.650.000 kr. Se billeder fra Danmarks dyreste lejlighed her:

Kaspar Basses lejlighed 24092016

Sponsoreret indhold