Nyheder22. juli 2013

Joakim Ingversen: Se ham nøgen

Den hotte TV-vært og Vild med dans-vinder viser hud i ny film
Der er mange grunde til at se "Lev stærkt", når den kommer i biograferne. Letpåklædte Joakim er en af dem
Der er mange grunde til at se "Lev stærkt", når den kommer i biograferne. Letpåklædte Joakim er en af dem
 Foto: All Over



Temperaturen kommer til at stige en del grader, når efterfølgeren til "Råzone" lander på det store filmlærred i biograferne til foråret. I filmen "Lev stærkt" spiller Joakim Ingversen karakteren Tonny, der i en af scenerne kommer traskende, som Gud har skabt ham - lige bortset fra et par hvide sexede tennissokker.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ff48cd29c1ec4746b88a18e2cb8ef6a2.jpg


Piiift pift... Lige bortset fra de hvide tennissokker, ser det da meget godt ud (Foto: All Over)

Selv om Joakim ikke har erfaring udi skuespillet, spår filmens instruktør Christian E. Christiansen unge Ingversen en karriere i filmens verden.

Claudia Rex: Fejrede Valentinsdag med Joakim Ingversen

- Ud over sit mod har han en stor forståelse for, hvad det er vi laver og selv om man ved første øjekast ikke lige tænker over det, er han ekstremt modtagelig over for instruktion og er meget opmærksom. Jeg er sikker på, at danskerne kommer til at se en del mere til ham som skuespiller, siger han i en pressemeddelelse.

Joakim Ingversen: Klar til børn

Han lyder som lidt af et naturtalent, men Joakim har lært en ting eller to under optagelserne.

- Nogen vil vide, at jeg ikke er verdens bedste til at følge et manuskript. Så derfor er det befriende, at Christian E. Christiansen til tider kommer glad ind og siger: "Drenge, kan I ikke lige freestyle den her". Det er jeg sgu ellevild med. Og så skal jeg lige lære at lade vær med at spise en hel burger i første take, for så skal man spise en hel burger i hvert take. Og da der sagtens kan være ti takes i en scene, så kan I selv regne ud hvor mange burgere, jeg spiste den dag, fortæller Joakim.



Sponsoreret indhold