Nyheder3. august 2015

Jim Lyngvild: Jeg skal være far

Cremevikingen Jim Lyngvild fik forleden fornemt besøg i haven og lagde efterfølgende et billede op med beskeden: ”Jeg skal være far”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-70587.jpg
 Claus Poulsen
Jim Lyngvild skal være far. Sådan lyder det hvert fald fra cremevikingens egen mund, men før du tænker ”hmm… det er da pudsigt”, må vi hellere bekendtgøre, at det ikke er et barn i den forstand.
Jim Lyngvild fik forleden besøg af storken, som jo som bekendt er fuglen, der afleverer babyer til forældrepar over hele landet.
Og det var dette fornemme besøg, der fik modefidusen til at overveje, om fuglen mon også havde en lille babypige eller –dreng med til ham. - Jeg skal være far... Storken er da i hvert fald kommet til Ravnsborg!, skrev Jim Lyngvild på sin Facebook-profil, hvor han lagde et billede op af den sort-hvide flyver. ”Nyheden” fik da straks flere Lyngvilds 127.000 fanstil at lykønske ham med titlen:
- Hold da maule.... Så kom turen også til jer... Godt den kan finde vej i dette herrens sommervejr.. - Du bliver en god far,Jim - Graviditet udenfor livmoderen kan være en alvorlig sag - Ha ha tillykke Jim. SÅ får du dælme din sag for hvis du skal holde styr på en MINI JIM. Vi siger tillykke med det fornemme besøg.

Sponsoreret indhold