Nyheder22. januar 2014

Jesper Nøddesbo: Ind igen

Se hvem af håndboldfyrene Ulrik Wilbek hiver ud i stedet
Nu kan vi igen nyde synes af Jesper Nøddesbo på EM-banen
Nu kan vi igen nyde synes af Jesper Nøddesbo på EM-banen
 Foto: Dan Mariegaard



Det kom bag på mange, da den både stærke spiller og skærmgodte Jesper Nøddesbo røg fra stregen til bænken. Men nu skifter landstræner Ulrik Wilbæk den populære herre ind igen.

- I en turnering som denne må man hele tiden vurdere den samlede ressource, og her har jeg fundet frem til, at det er fornuftigt at skifte nu, siger landstræner Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse.

Jesper Nøddesbo: Så forfængelig er han

Onsdag morgen gjorde han således brug af den anden af i alt tre mulige udskiftninger ved EM. Og Jesper Nøddesbo træder efter to kampes pause ind på holdet igen, mens Casper Ulrich Mortensen må tage plads på tribunen til aftenens kamp mod Island.

- I Anders Eggerts fravær har Casper Ulrich Mortensen brugt mange kræfter indtil nu, så selv om han har spillet aldeles glimrende, mener jeg, at det ressourcemæssigt er en gevinst at bringe Nøddesbo i spil igen," siger Wilbek, der ikke vil udelukke, at Casper Ulrich Mortensen kan blive skiftet ind igen, hvis der gøres brug af den tredje udskiftningsmulighed.

Så mens Ulrik Wilbæk nyder godt af Jesper Nøddebos boldevner på banen, kan vi andre igen nyde synes af landsholdets lækreste.

Læs alt om EM-drengene her

Sponsoreret indhold