Nyheder15. januar 2012

Jes Dorph revser TV 2

Allerede inden værten har forladt stationen, kalder han dens nyheder for ligegyldige og uinteressante
https://imgix.seoghoer.dk/media/97c5ba15132c4a5da2083753df715f3c.jpg
 Foto: All Over

Det kom som lidt af et chok, da TV 2's egen Mr. News, Jes Dorph-Petersen, i slutningen af sidste år meddelte, at han forlader den TV-station, hvor han har været med lige fra starten.

Men selv efter 22 år som ansat holder Jes Dorph sig ikke for god til at komme med en lille svada til sin snart forhenværende arbejdsplads.

- Tidligere var der to nyhedsudsendelser i døgnet. Nu kører nyhederne i døgndrift. TV 2 Nyhederne har udviklet sig fra at være en speedbåd til at være en supertanker. Teknologisk er alt muligt, det er nemt at sende live, og det har smittet af på indholdet, der er blevet hurtigt, kulørt og registrerende. Jeg tror ikke, at seerne har problemer med at vælge det fra, de ikke gider se, siger den ærlige TV-vært i et interview med Søndagsavisen og fortsætter:

Læs også: Populær single-fyr

- Men for mit vedkommende blev det mere og mere ligegyldigt. Til sidst havde jeg en følelse af, at 80 procent af de nyheder, jeg læste op, var uinteressante.

Nu ser Jes Dorph-Petersen frem til nye udfordringer som vært for Champions League-udsendelserne på TV3+, hvor han starter, når denne weekends royale jubilæums-dækning på TV 2 er overstået.

Sponsoreret indhold