Nyheder28. juni 2015

Hun er 22 - kæresten er 44: Jeg er både søster og mor

Hun er 22 og han 44 – men den smukke Eurovision-vinder har ingen problemer med både at være papmor og veninde for sin udkårnes unger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-98373.jpg
 All Over Press
Fodbold, Playstation og råhygge. De tre ting er kommet til at fylde meget i Melodi Grand Prixstjernen Emmelie de Forests liv.
Hun er nemlig vild med at være papmor for sin kærestes to drenge. Men egentlig ser den 22-årige sangerinde sig selv mere på lige fod med knægtene. – Jeg er papmor, men jeg føler mig mere som en storesøster eller veninde. For den ældste dreng bliver 12 år her til sommer, og den anden er ni.
Så jeg er kun ti år ældre end den ældste, fortæller Emmelie de Forest, da SE og HØR møder hende ved en celeber hotelåbning i Malmø. Bor ikke sammen Når ”Only Teardrops”-sangerinden passer papsønnerne, glider det hele altid let. – De er rigtig søde! De er drenge, så de er ret nemme, griner Emmelie. – Det er meget hyggeligt. De kan lide fodbold og Playstation, ligesom mange andre drenge i den alder. Så jeg spiller fodbold med dem. Jeg har nogle gange passet drengene, hvis min kæreste skulle ud og spille.
Emmelies kæreste, den 44-årige Jacob Glæsner, arbejder som musiker, og de to har været kærester i to år og tre måneder. – Det går så godt med os. Vi bor ikke sammen endnu, men det er egentlig fint nok. For vi er meget sammen, og når han har børnene, så plejer jeg at komme på besøg et par gange om ugen.
https://imgix.seoghoer.dk/emmelie-og-kaereste.jpg
 All Over Press
22-årige Emmelie og kæresten Jacob Glæsner, 44, har været kærester i to år og tre måneder. (Foto: Facebook) Her i sommeren tager vi nok på ferie til Marbella i Spanien, hvor jeg har noget familie, fortæller hun. Vil være skuespiller Emmelie har lige været i både Tyskland og Amsterdam for at optræde. Og den 17. august sender hun en ny single på gaden, så sangstemmen er godt smurt til de koncerter, hun skal synge, rundt omkring i landet sommeren over. Men faktisk har de Forest også en helt anden drøm for sin fremtid. – Jeg vil gerne være skuespiller. Så jeg er begyndt at tage undervisningstimer hos skuespilleren Sarah Boberg. Det er virkelig spændende, smiler hun og fortsætter: – Jeg har altid været vild med at spille teater i skolen. Hvis man er kunstnerisk på én måde, er man det tit på flere måder. Og som musik rører mig, så rører film mig også rigtig meget, så det kunne jeg godt tænke mig at prøve kræfter med, lyder det fra skuespillerspiren.
Emmelies teatertalenter blev faktisk opdaget, da hun vandt Melodi Grand Prixet i 2013. – Der var nogle castere og instruktører, der så mig. Og så blev jeg tilbudt nogle roller, som skulle havde været filmet lige der omkring Eurovision i Malmø. Og så vandt jeg jo, og derfor var det helt umuligt at finde tid til at filme. Men nu har jeg fået øjnene op for skuespil – selv om musikken stadig er min nummer ét, siger Emmelie.

Sponsoreret indhold