Nyheder14. marts 2013

Irina og Samanta: Nu som natklub-værtinder

De to Divaer i junglen-stjerner inviterer dig til fest en gang om måneden. Se hvor
Samanta
Samanta
 t.v.



De to realityveninder Samanta Stojkovic og Irina Babenko fra "Paradise Hotel"; "Fristet" og "Divaer i junglen" elsker at arbejde sammen om nye projekter.

Nogle gange om året afholder de "Diva-salg", hvor pøblen har mulighed for at købe deres aflagte rober og støtte gode formål, og nu vil de to flotte tøser også åbne en natklub.

Irina: Nu tænder hun på piger

Eller næsten da. De bruger nemlig en gang om måneden (sidste lørdag i måneden) til at afholde fester med titlen "Unreal" på et allerede eksisterende diskotek - nærmere betegnet den jetset-legendariske natklub NASA i Boltens Gård i København.

- Vi er super spændte på at præsentere vores første "UNREAL" fest på NASA - som bliver afholdt hver sidste lørdag i måneden fremover og vil byder på mange overraskelser, special performances og Danmarks lækreste mennesker of course!

Pre-party 4 girls only, hvor en kendt stand-up komiker underholder alle damerne, imens der bliver serveret lækre drinks af hotte boys og lavet gossip! Billetter til pre-party købes via link (kommer asap) og inkluderer drinks, underholdning + garderobe/indgang til natklubben, skriver divaerne på deres Facebook-site.

Og bare rolig. Efter at natklubben for nylig åbnede igen med nye ejere, er det blevet nemmere for menigmand at feste på stedet end førhen.

Tjek eventet ud her

Og så er der vist kun tilbage at sige god fest ...

Diva-Irina: Hygger med kendt DJ

Sponsoreret indhold