Nyheder16. november 2021

Irans kvindelandshold beskyldes for at have en mand på mål

Holdet har efter sigende en historik med snyd, og nu befaler det jordanske modstanderhold, at der bliver igangsat en "kønsverificering"
https://imgix.seoghoer.dk/20211116-124613-3-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Målmand for det iranske kvindelandshold, Zohreh Koudaei, reddede to bolde på straffespark mod Jordan i september - og det får det jordanske hold til at anklage Iran for snyd.

Rivalerne i Jordan beskylder nemlig det iranske hold for at have en mand til at stå på mål for kvindelandsholdet, og nu beder de Asian Football Confederation (AFC) om at igangsætte en undersøgelse. En såkaldt "kønsverificering".

Det skriver presidenten for Jordan Football Association, Prince Ali Bin Al-Hussein på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

- Det er et meget alvorligt problem, hvis det er rigtigt, skriver han.

Men i de iranske rækker afviser man anklagerne og mener, at Jordan blot prøver at dække over, at deres hold tabte kampen.

- Lægeholdet har undersøgt hver spiller på landsholdet grundigt i forhold til hormoner for at undgå problemer i den henseende, så fans skal ikke være bekymrede, siger Maryam Irandoost fra den iranske lejr til sportssitet Varzesh3 ifølge Daily Mail.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20211116-124613-3-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Kampen endte 4-2 til Iran, hvis målmand Zohreh Koudaei reddede to straffespark. Det gav holdet adgang til Women's Asian Cup for første gang. Foto: Ritzau Scanpix

- Vi vil levere enhver dokumentation, som Asian Confederation of Football ønsker uden at spilde tiden.

AFC Women's Asian Cup fløjtes i gang i januar 2022 i Indien.

Sponsoreret indhold