Nyheder27. november 2015

Adam Duvå Hall: Hun sagde "ja"

Adam Duvå Hall blev i formiddags hemmeligt gift på Frederiksberg Rådhus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adam3.jpg
 Mikael Rieck

Efter flere års parforhold sagde TV-værten Adam Duvå Hall og hans kæreste, Christine Gjødsbøl Jensen i formiddags "ja" til hinanden på Frederiksberg Rådhus.

Parret blev viet klokken 11.00 i selskab med en lille håndfuld af deres familie og deres to børn, Sonny på tre år og lille Norma, der fylder ét år i næste uge. Mindre end et kvarter efter, de var gået ind af døren til bryllupssalen, var de igen på vej ud af rådhuset. Og selvom brylluppet var hemmeligt havde en lille flok venner alligevel taget opstilling foran rådhuset, hvor de kastede ris på det nygifte par.

- Nu er vi gift. Det er lidt vildt. Selvom man gør det på den her måde, tager det lidt røven på en, og man bliver alligevel rørt. Jeg trak da lidt vand af glæde, lød det fra den 40-årige Adam Duvå Hall, da SE og HØR mødte det lykkelige brudepar foran Frederiksberg Rådhus.

Også den nyudklækkede frue havde svært ved at holde tårerne tilbage, mens hun hilste på de riskastende venner, der blandt andet talte radio- og TV-værten Sara Bro.

Senere på dagen kunne brudgomen ikke længere holde på den glade hemmelighed, og han lagde et billede på Instagram af ham og hans hustru.

- Surprise! Hun sagde ja! Love goes on forever, lød Adams kommentar til sit bryllupsbillede.

Du kan læse meget mere om brylluppet i SE og HØR, der udkommer på onsdag.

Sponsoreret indhold