Annoncer1. januar 2015

Annonce: Hudterapeut: – Jeg er meget imponeret

Efter at stadig flere kunder er blevet imponerede over hendes naturlige, fyldige og lange øjenvipper, vælger hun nu at dele hemmeligheden
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/776468bfbfc94fb0a26cb57ece6aab3b.jpg

Marielle Wallinder er uddannet hudterapaut og har drevet egen hudplejesalon i 18 år. Efter at stadig flere kunder er blevet imponerede over hendes naturlige, fyldige og lange øjenvipper, vælger hun nu at dele hemmeligheden ud. Et nyt vippeserum var nemlig det der skulle til.

- Jeg har en række kriterier som jeg ønsker at skønhedsprodukter skal tilfredsstille, og dette er det første produkt jeg har prøvet, der tilfredsstiller alle disse. Jeg har testet og solgt andre øjenvippeserum tidligere, men ingen har været så imponerende som dette, siger hun entusiastisk.

Synlige, fyldige vipper på bare to uger
Swiss Lashes, der har bevist langvarig effekt og som kun er udviklet med naturlige ingredienser, giver dine vipper næring, gennem en unik sammensætning af vitaminer, mineraler og proteiner. På Marielle tog det bare to uger før kunderne begyndte at lægge mærke til forandingen, og allerede før hun har taget produktet ind i salonen, har hun modtaget fem bestillinger.

LÆS OGSÅ: Jeg får komplimenter for mine hvide tænder

- De fik simpelthen et chok over, hvor fine mine øjenvipper var. Tidligere solgte vi et andet vippeserum i salonen, men da producenten måtte fjerne en af ingredienserne i serumet fungerede det ikke lige så godt længere. Derfor valgte jeg at købe Swiss Lashes til mig selv, efter at have læst en række gode omtaler i netaviser og på bloggen. Nu ønsker jeg at sælge produktet i salonen til alle der vil have det, siger hun med et smil.

Langvarigt og flot resultat
Swiss Lashes fra Swiss Clinic giver dine vipper muligheden til at vokse over en længere periode, noget som gør dem længere, tykkere og fyldigere. En pakke på 5 milliliter kan vare op til et halvt år, og Marielle synes, at prisen på 1295,- er vældig god. Bestiller du i dag får du 23% rabat, således at Swiss Lashes kun koster dig 995,-

- Når man får et så fint resultat og serumet varer så længe, er dette noget alle kan få råd til.

- Personligt har jeg ikke haft nogle negative reaktioner på produktet og effekten kommer hurtigt. Jeg er faktisk kæmpeimponeret. Resultatet er jo det som er vigtigt, når vi vælger hvilke produkter vi skal sælge, og fordi serumet er så mildt og fint, føles det bare tryggere.

- Vi tilbyder vippefarvning og permanent-bøjning her i salonen, og med Swiss Lashes håber jeg at kunderne der kommer her for at forbedre vipperne bliver endnu mere tilfredse, afslutter hun.

(Samtlige produkter gennemgår kliniske studier og har vist sig at være effektive og sikre. Swiss Clinic har resultatgaranti og fri fragt).

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6794ed90561546ea8f3d55eb52fdaf9a.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/67eb2a55d3654ff6b7c358ead3c246d3.jpg

Sponsoreret indhold