Nyheder2. februar 2012

Hollywood-fruen: Jeg blev mobbet

35-årige Lisa var offer for grove drillerier
Lisa fra Hollywood-fruerne var udsat for ekstrem mobning i folkeskolen
Lisa fra Hollywood-fruerne var udsat for ekstrem mobning i folkeskolen
 Foto: Steen Wrem

Lisa Aybike Kir fra den populære reality-serie "Hollywood-fruerne" voksede op i trange kår. Hendes mor var alene med Lisa og hendes to ældre søstre, så der var ikke så meget at rutte med.

Og det blev Lisa drillet med af sine klassekammerater, afslører hun nu i Ude og Hjemme.

Læs også: Hollywood-fruerne: Her er deres rigtige alder

- Jeg er blevet mobbet meget, og det handlede tit om, at vi ikke havde så mange penge, fortæller Hollywood-fruen og mindes især én pige, som var rigtig slem.

- En aften bad jeg til Gud og spurgte, om han ikke nok kunne få hende til at skifte skole. En uge efter kom hun og fortalte, at hun skulle flytte. Det var nærmest en hel guddommelig åbenbaring for mig.

Men det var ikke kun fattigdom, der gav anledning til at mobbe den yndige blondine. Da hun som 14-årig blev opdaget som model og blev hyret til en reklamekampagne i de lokale aviser, belønnede skolekammeraterne hendes succes med endnu mere mobning.

Læs også: Hollywood-fruerne: Pinlige hemmeligheder

- Jeg var tidligt udviklet og lavede nogle undertøjsreklamer, som kom i de nordjyske aviser. Det var for meget for vores lille samfund. En dag kom jeg ind i klassen, hvor billederne var sat op med tegnestifter. Udenfor var mine cykeldæk skåret op, og der stod luder på sadlen, fortæller den 35-årige Hollywood-frue.

Læs meget mere om Lisa på udeoghjemme.dk


Sponsoreret indhold