Nyheder13. februar 2016

Hilda Heick før Melodi Grand Prix: Jeg er nervøs

Den populære sangerinde Hilda Heick har nerverne udenpå tøjet inden den store Grand Prix fest i Horsens.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/keld_og_hilda_foto_rieck.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Hun har flere gange stået på scenen og sunget ved det danske Grand Prix, men lørdag aften er første gang, at Hilda Heick indtager scenen som vært. Hun skal nemlig være medvært i Grand Prix'et, hvor hendes primære rolle bliver at snakke med de ti kunstnere før og efter de skal på scenen.

- Jeg vil gerne gøre det så godt så muligt, og så bliver man også nervøs. Uanset hvor gammel man bliver, så er man stadig nervøs, siger Hilda Heick, der får selskab af sin datter Annette og Jacob Riising, der er værter på scenen.

Egentlig troede den 69-årige sangerinde, at hun havde passeret aldersgrænsen for den slags job.

- Jeg blev spurgt, om jeg ville gå til casting og jeg synes, det lød meget sjovt, så det gjorde jeg uden nogen forventninger. Og da de ringede til mig og sagde, jeg var med, sagde jeg: "Er I rigtig kloge, er I klar over hvor gammel jeg er"?, griner Hilda Heick.

Hun tror dog, at DR ser hende som en magnet for de ældre seere.

- DR tænkte måske, at det ældre publikum bliver hængene lidt mere, når de ser at hende den gamle er medvært, spekulerer Hilda.

Med på sidelinjen er gemalen Keld Heick. Og selvom han tidligere har været vært på Grand Prix'et, så har han ikke delt gode råd ud.

- Det har Hilda ikke brug for, hun ved godt, hvad hun laver, roser Keld Heick.

[node:aller-related-content]

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer.png
 mit se og hør

Sponsoreret indhold