Nyheder19. september 2017

Her er deltagerne i årets "Den store bagedyst"

Ti danskere er endnu en gang klar til at bage lækre kager og dejligt brød, når "Den store bagedyst" har premiere den 4. oktober
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/dr-0243973.jpg
 Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Når "Den store bagedyst" vender tilbage på DR d. 4. oktober, så står 10 bageglade danskere klar til at bage i teltet.

Og spørger man programmets redaktør Søren Olsen, så er der noget at glæde sig til.

- Jeg glæder mig til, at seerne skal lære de 10 nye deltagere at kende – de er fantastiske. Vi har endnu engang fundet 10 nye, skønne personligheder, der repræsenterer danskerne på kryds og tværs, og jeg er sikker på, at alle vil finde én, der er deres favorit, og som de vil holde med i programmet, siger Søren Olsen til DR.

De 10 nye amatørbagere er mellem 20 og 60 år og kommer fra alle dele af landet.

Du kan komme endnu tættere på deltagerne i videoen herunder

I år skal seerne, udover at lære ti nye deltagere at kende, også lære to nye dommere at kende.

Der er nemlig fundet to helt nye dommere til programmet, da Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen ikke længere er dommere på programmet.

I stedet bliver det Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der skal bedømme de ti deltageres kager og bagværk. Og det kan vi godt glæde os til, siger redaktøren på "Den store bagedyst", Søren Olsen.

- Seerne kan i særdeleshed glæde sig til at møde de nye dommere – to meget kompetente mennesker med egen stil og egne meninger om, hvordan kager og brød skal være. Katrine har jo en mangeårig konditorbaggrund og Markus en baggrund som bager og dessertkok. Og så er han tysker, hvilket ikke går upåagtet hen i programmet, og som han selv har en utrolig humoristisk tilgang til. Det, at han kommer fra en anden kultur, afspejler sig desuden i den måde, han ser på kager på, hvilket bliver spændende og nyt, siger Søren Olsen til DR.

Du kan se alle de nye deltagere i galleriet herunder

Deltagerne i "Den store bagedyst" 2017

Sponsoreret indhold