Nyheder28. november 2015

Galleri: Her er alle billederne fra ’Vild med dans’-festen

Fredag aften blev årets ’Vild med dans’-finale skudt i gang, og det blev en på alle måder festlig aften i Horsens. Du kan se billeder fra årets ’Vild med dans’-finale lige her.

Billeder fra 'Vild med dans' finalen 2015

I næsten 12 uger har de svedt, grædt og svedt lidt mere. Og fredag aften kulminerede det hele, da vinderen af årets ’Vild med dans’ blev fundet.

De to finalepar – Ena & Thomas og Stephania & Morten – gav den hele armen, men til sidst var der kun én, der kunne løbe med sejren i en udsolgt Forum Horsens. Og det blev Ena og Thomas, der kunne lade sig hylde som vinder af årets dansefest.

Parret var ellers ikke bookmakernes favoritter til at løbe med sejren, og så man på dommernes point under fredagens finalefest, kunne man også tro, at vinderne ville være blevet konkurrenterne Stephania og Morten. Parret fik nemlig – som det første par nogensinde i ’Vild med dans’ 10 år lange historie – lutter toppoint for deres tre danse i finalen.

Men det var altså alligevel ikke nok til at rokke ved danskernes holdning. De mente altså, at Ena og Thomas fortjente sejren. Det er anden gang, at Thomas løber med en ’Vild med dans’-sejr. Første gang var for 10 år siden, da han dansede sig til førstepladsen sammen med skuespillerinden Mia Lyhne.

Du kan se billeder fra hele aftenens ’Vild med dans’-fest i Horsens i galleriet øverst i denne artikel.

Første par på finalegulvet var Ena & Thomas, der dansede samme slowfox, som de for fem uger siden høstede masser af ros for. Også i finalen kunne parret score høje point – de fik 36 point i alt for dansen, som de dansede til Lis Sørensens hit ’Stille før storm’.

Stephania & Morten kunne efterfølgende indtage dansegulvet med en mere livlig dans, og de høstede også masser point og ros fra de fire dommere. Faktisk kunne de forlade dansegulvet med toppoint for deres jive – hele 40 point gav de fire dommere for parrets dans, som de dansede til ’Lips Are Moving’.

Parrenes såkaldte showdanse var meget forskellige, men dommerne kunne både lide Ena & Thomas’ og Stephania & Mortens. Mens Ena & Thomas fik flotte 37 point for deres showdans, kunne Stephania & Morten dog glæde sig over toppoint. De fik 40 point for deres dans, som de dansede til ’Marylin’.

Finaleparrene skulle på gulvet hele tre gange fredag aften, og det var ved tredje dans, at festen for alvor kulminerede. Her kunne parrene nemlig vise deres helt egen freestyle – og både Stephania & Morten og Ena & Thomas’ imponerede med deres evner og kreativitet.

Stephania & Morten fik – som det første par i ’Vild med dans’ 10 år lange historie – toppoint for alle tre danse – de kunne nemlig forlade dansegulvet med hele 40 point for deres freestyle.

Ena & Thomas væltede også dommerne omkuld og scorede også toppoint for deres flotte freestyle. Og kunne altså forlade aftenen som vinder.

Du kan se billeder fra hele aftenens 'Vild med dans'-fest i Horsens i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold