Nyheder30. januar 2009

Heidi Frederikke: Gør grin med håndboldspiller

Den blonde sportsjournalist håner den tidligere fløjspiller Nicolaj Jacobsens beklædning
Her er Nicolaj Jacobsen i klædt noget knap så støjende, så måske Heidi Frederikke er tilfreds
Her er Nicolaj Jacobsen i klædt noget knap så støjende, så måske Heidi Frederikke er tilfreds
 Foto: TV2

Der bliver ikke lagt fingre i mellem på Heidi Frederikke Rasmussens blog på TV2. Her udstiller hun sin kollega og tidligere landsholdspiller Nicolaj Jacobsens tøjvalg. Faktisk har hun dedikeret et helt blogindlæg til hans farvestrålende bluser.

- Og jeg tror bestemt også, der er dem, der slet ikke forstår, hvad den tidligere landsholdsfløj har tænkt på, da han pakkede kufferten. Grøn, gul, lilla, blå, orange - der er ingen grænser for, hvad trendministeren kan finde på at dukke op i, når han skal i studiet - eller når vi spiser morgenmad og holder redaktionsmøde for den sags skyld, skriver hun på TV2s hjemmeside.

Heidi Frederikke er i Kroatien for at dække VM i håndbold. Nicolaj Jacobsen fungerer som håndboldeksperten, der sammen med Morten Ankerdal er værter på programmerne.

- Lige nu sidder jeg og kigger på skærmen - vi er ved at sende dagens tidlige VM-studie. Eller det vil sige, at jeg kan ikke undgå at kigge på skærmen - jeg blir nemlig blændet af Nikolaj i den måske mest opsigtsvækkende trøje til dato. Skrigende grøn med tværgående striber…..jo jo….!!!

Det er åbenbart ikke kun Heidi Frederikke, der har bemærket hans farvestrålende tøj, det er tydeligvis noget der bliver talt om i håndboldlejren.

- Som en af vores redigeringsfolk sagde for et øjeblik siden: "Det er jo sådan noget tøj, hvor man tænker: Hvem er det egentlig, der køber det????"

Men selvom det er nogle barske ord og hårde vendinger, så bliver hun dog en smule forsonende i slutningen af blogindlægget.

- Men jeg er nu glad for, at Nikolaj gør det. For det er det, der gør ham til ham. Han er nemlig lige så colorfull som menneske, som han er det i sit tøj.

Sponsoreret indhold