Nyheder22. juni 2015

Hans Pilgaard raser over DF-politiker

En gammel klumme fra Dansk Folkepartis Mette Hjermind Dencker har fået TV-værten op i det røde felt
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/hans_pilgaard_2.jpg
 Foto: All Over Press

Hvad mener Dansk Folkepartis Mette Hjermind Dencker egentlig om homoseksuelles ret til at blive forældre? Det vil den populære (og homoseksuelle) TV-vært Hans Pilgaard gerne have svar på. Årsagen er, at politikeren i 2013 skrev en klumme i Metroxpress hvor hun beskrev alternative familieformer som ”unaturlige.”

- Findes der børn, der flytter hjemmefra før de bliver 18? Findes der mennesker, hvis livsfælle er af samme køn? Findes der folk, der lever alene med deres børn? Findes der børn, der aldrig har mødt deres far, fordi de er skabt ved insemination? Findes der børn, der lever sammen med flere voksne? Svaret på alle spørgsmål er JA! Det findes i dagens Danmark. Er det naturligt? NEJ! Uanset hvor anerkendt, udbredt og normalt det bliver, vil det aldrig være naturligt at leve på en måde, der strider mod naturens orden, skrev hun blandt andet.

Hans Pilgaard skrev sit spørgsmål på Mette Hjermind Denckers offentlige Facebook-side, men TV-værtens spørgsmål blev slettet, og han blev blokeret fra politikerens profil.

Mette Hjermind Dencker forklarer til BT, at hun slettede spørgsmålet og blokerede Hans Pilgaard, fordi han ikke overholdt reglerne for debat, som bliver udstukket på hendes Facebook-side, hvilket hun skrev en besked til Hans Pilgaard om.

[node:aller-related-content]

TV 2-profilen afviser dog, at han har fået en besked fra politikeren.

- Hun har IKKE sendt mig hverken mail, facebook-pb eller andet som svar, som hun er citeret for. Men hvis hun siger det, så må det jo være rigtigt, og så må hun jo fremvise beskeden. For jeg kan da ikke forestille mig, at hun lyver om det……, skriver Hans Pilgaard på Facebook.

Mette Hjermind Dencker fortæller til BT, at hun allerede i 2013 beklagede sine formuleringer om de alternative familieformer

Sponsoreret indhold