Nyheder12. oktober 2017

Dansk TV-vært i alvorlig ulykke: Hans Audi mast under lastbil

Den danske TV-vært Jan Hellesøe – kendt fra blandt andet ”Fuckr med dn hjrne” – har været involveret i en alvorlig trafikulykke, hvor hans Audi blev mast under en tonstung lastbil. Heldigvis slap Jan Hellesøe uskadt fra den alvorlige ulykke – det samme kan man dog ikke sige om hans bil. Du kan se billeder fra ulykken lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jan_hellesoee.jpg
 Foto: All Over

Den danske TV-vært og psykologiske manipulator Jan Hellesøe var torsdag formiddag involveret i en alvorlig trafikulykke, der meget vel kunne have kostet ham livet.

Under en tur fra Sønderborg til København forulykkede TV-værten – kendt fra blandt andet ”Fuckr med dn hjrne” – i sin Audi, som havnede under en tonstung lastbil.

Heldigvis slap Jan Hellesøe på mirakuløs vis uskadt fra ulykken – og den garvede TV-vært havde endda overskud til at tage en selfie, da han sad i den knuste bil og ventede på hjælp fra de tililende ambulance- og politifolk.

Efterfølgende har Jan Ellesøe delt flere billeder på sin Facebook-væg af ulykken, og det er tydeligt, at der har været store kræfter på spil.

- Folk kom hurtigt til stedet og alle siger det er et mirakel at jeg er i live. Og bagefter siger de hvor heldigt det er at jeg kørte i en dyr bil. Både ambulanc folk, politimænd og andre implicerede. Men sådan burde det ikke være. Jeg burde ikke være i live fordi jeg har råd til en dyr bil - en dyr bil i Danmark vel at mærke. Sænk nu de afgifter så alle kan køre sikkert. Jeg kan sige det fordi jeg kørte i en dyr bil og derfor er i live.

- Og til dem jeg kender så har jeg det godt. Lige nu skal jeg bare sidde og lave ingenting. Men min puls var som normal 1 minut efter da en læge kom forbi. Og jeg var så irriterende og overrasket at jeg tog et klamt selfie... inde i bilen.... det irriterer mig lidt nu men jeg tror adrenalinet tog over. Jeg vedhæfter et par billeder af en dyr bil der reddet mit liv.

TAK til dem der hjalp; de 2 reddere der var på vej til arbejde, manden der kørte bagved mig der heller ikke havde set lastbilen stoppe men som guidede folk forbi, ambulance folkene, lægerne og sygeplejerskerne der tog sig af mig (selvom i klippede mit fine tøj af) Og undskyld til alle jer der kom for sent på arbejde fordi I holdt i kø.

Sponsoreret indhold