Nyheder8. oktober 2017

Efter halvt års forhold: "Hammerslag"-vært flytter sammen med kæresten

"Hammerslag"-værten Christian Degn er flyttet sammen med sin kæreste gennem seks måneder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christian-degn.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det er ikke mange måneder siden, at han afslørede, at han var blevet ramt af Amors pil. Og nu tager ”Hammerslag”-værten et nyt kærlighedsspring.

Christian Degn er nemlig flyttet sammen med kæresten Sirid Garrf efter blot seks måneders parforhold.

Det afslørede den høje TV-vært over for Ekstra Bladet i weekenden:

- Der er flytterod derhjemme. Vi er lige flyttet sammen i min lejlighed, fortæller en glad Christian Degn til Ekstra Bladet til premieren på animationsfilmen "Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære" søndag morgen.

Christian Degn har tidligere fortalt til SE og HØR, at han faldt pladask for 32-årige Sirid, der laver tegnefilm, til en privatfest:

– Vi mødte hinanden til en fest hos nogle fælles venner. Vi er begge fra Randers og havde mødt hinanden tidligere, men dengang syntes hun, jeg var for gammel. Hun har gået på årgang med min bror i gymnasiet. Så jeg måtte lige have ham i krydsforhør for at høre, om de nogensinde havde kysset, lød det grinende fra Christian Degn, da SE og HØR mødte ham på Smukfest tilbage i august.

- Først og fremmest er hun enormt smuk. Og så er hun usædvanlig sød, og vi griner godt sammen, har Christian Degn også fortalt SE og HØR om kæresten.

Parret mødte hinanden til en privatfest for lidt over et år siden, og den populære vært måtte kæmpe for Sirids gunst.

– Det var lidt som en kat, der gerne ville sige hej, men så smuttede hun igen. Og jeg tænkte: ”Det var da ærgerligt”.

Efter festen begyndte Christian Degn og Sirid at skrive sammen. Men der skulle gå hele ni måneder, før de mødtes igen, og kærligheden for alvor blomstrede.

Og nu er parret altså flyttet sammen.

Sponsoreret indhold