Nyheder16. august 2017

Gravide Sofie Linde: ”X Factor”-liveshows i fare

Når ”X Factor”s liveshows går i luften næste forår, bliver det formentlig med en lille ny VIP backstage. Sofie Linde og Joakim Ingversen venter nemlig barn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie_linde_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den altid smilende Sofie Linde stråler mere end sædvanligt for tiden, og det samme gør kæresten og kollegaen Joakim Ingversen.

De to skærmtrolde har nemlig lavet en vaskeægte ”X Factor”-baby. Det afslørede parret selv på Instagram søndag.

– BARN på vej. Jeg skal være far. Sofie skal være mor. Vi skal være forældre. Jeg elsker det, skrev en tydeligt lykkelig Joakim, der er DR Ultras ”X Factor”-vært.

Det er ikke første gang, Sofie rygtes gravid. Men tidligere skød hun dog skylden på sovs og kartofler, men nu er den god nok.

– Det er ikke kun sovs, der gemmer sig under mit tøj for tiden. Vi skal være forældre – boom! Tak for en god – men meget anderledes – Smukfest i år, skrev TV-darlingen på Instagram.

Ved en fejl er den yndige TV-værtinde kommet til at slette opslaget på Instagram, men hun har erstattet det med et nyt.

Se Sofie Lindes nye opslag herunder:

De vordende forældre har været kærester siden 2015, og for blot et halvt år siden fortalte Sofie, at 30-årige Joakim havde været på knæ for hende. De to har dog været noget afslappede omkring bryllupsplanlægningen, måske på grund af deres lykkelige lille hemmelighed.

https://imgix.seoghoer.dk/2_64.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Joakim Ingversen og Sofie Linde (Foto: Dan Mariegaard)

Liveshows i fare

Den kommende mor har endnu ikke virket særligt berørt af graviditeten.

Den blonde skønhed har således været i fuld vigør til både Robbie Williams-koncert, modeuge og Smukfest i Skanderborg i den forgangne uge.

Det er endnu ikke kommet frem, hvornår den 27-årige vært har termin, men meget kunne tyde på, at Sofie føder, kort inden ”X Factor”s liveshows går i gang.

Det bekymrer dog ikke DR’s underholdningschef Jan Lundme.

– Heldigvis er timingen rigtig god, og hun insisterer på, hun gerne vil stå på scenen i liveshowsene, siger han og fortæller samtidig, at der er givet grønt lys fra Sofies jordemoder.

Skulle det mod forventning ikke være muligt for Sofie at gennemføre værtsjobbet, så har DR er allerede en backup i ærmet.

https://imgix.seoghoer.dk/1_64.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup)

Sofie Linde (Foto: Kaspar Wenstrup)

Slut med ”X Factor”

Mandag kom det frem, at 11. sæson af ”X Factor”, der kommer næste år, også lukker og slukker showet endegyldigt på DR.

– Det bliver selvfølgelig vemodigt og helt særligt, når ”X Factor”s kendingsmelodi byder seerne velkommen til programmets sidste sæson, siger DR’s underholdningschef Jan Lundme til DR.

Beslutningen om at lukke det populære sangprogram er taget for at give plads til noget nyt.

– Jeg ser virkelig frem til at gå i gang med udviklingen af nye, spændende underholdningsformater med masser af public service-vitaminer, der samtidig bliver i stand til at samle befolkningen, fortæller Jan Lundme.

Sponsoreret indhold