Nyheder15. juni 2016

Gravide Christiane deler skønt foto: Se hvor stor hun er blevet

Maven vokser og vokser på skønne Christiane Schaumburg-Müller, og nu deler den kønne blogger og TV-vært endnu et foto af sin gravide mave
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_schaumburg_muller.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Til september bliver skønne Christiane Schaumburg-Müller mor for første gang – og den kønne TV-værts mave bare vokser og vokser. Nu har hun så delt et skønt foto på sin Instagram-profil, der viser præcis hvor stor hun er blevet.

På billedet, som Christiane lagde på sin Instagram-profil tirsdag aften, ser man den kønne TV-vært stå og posere foran spejlet iført et vamset joggingsæt – og sådan et outfit er ganske lækkert og behageligt, når man venter sig, afslører hun.

- Er meget taknemmelig for at jeg i sin tid valgte at lave@lovedbychristiane natbukserne med en dejlig blød elastik i livet som ikke strammer, skriver Christiane som kommentar til billedet, der på blot otte timer er blevet ’liket’ mere end 10.000 gange.

Er meget taknemmelig for at jeg i sin tid valgte at lave @lovedbychristiane natbukserne med en dejlig blød elastik i livet som ikke strammer #lovedbychristiane #fås #i #kvickly

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

14. Jun 2016 kl. 1:07 PDT

Selv om graviditeten går fint, så var de første fire måneder noget af en prøvelse for TV-værten og bloggeren. I maj afslørede hun således, at hun havde kastet op ikke bare ét par gange hver dag. Men rigtig mange gange hver dag.

- De første fire måneder + af min graviditet var ikke nær så romantiske, som jeg havde fået fortalt af samtlige af mine veninder. Menuen stod på døgnkvalme og opkast op til 7 gange dagligt – konstant. En ”skøn” cocktail af influenza blandet med tømmermænd, skrev Christiane, der tilføjede, at hun dog valgte at fokusere på alle de positive sider ved at have et lille ønskebarn i maven.

- Lykken gennemsyrer min krop på alle tænkelige måder, og jeg er et sted i mit liv, hvor smilet ingen ende vil tage. Dette er uden tvivl også begyndelsen på en bekymringsrus, der kun vil vokse i takt med, at livet inden i mig vokser. Og det er helt okay, for at blive forældre hører unægteligt sammen med bekymring. Det er hverken en overraskelse eller en nyhed.

Christiane var dengang over halvvejs i sin graviditet – og hun har allerede afsløret, at hun og L.O.C. skal have en lille søn. Det skete allerede, da hun mandag den 2. maj afslørede den glædelige nyhed på sin Instagram-profil.

- Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, skrev den kommende mor på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt et billede op af en lille sparkedragt.

Den lille dreng ser dagens lys til september.

Se billeder af Christiane og L.O.C. i galleriet herunder:

Så glade var Christiane og L.O.C.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_108.png

Sponsoreret indhold