Nyheder9. december 2017

Jubiii! "Gift ved første blik" vender tilbage

DR søger endnu engang deltagere til deres populære TV-program "Gift ved første blik". Det bliver programmets femte sæson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/142919147_1.jpg
 (Foto: Nicolai Linares)

Er du en af de over 700.000 danskere, der sad klinet til skærmen, når "Gift ved første blik" rullede over skærmen på DR 1? Så kan du godt glæde dig, det populære program vender nemlig tilbage med en femte sæson. Det skriver Ekstra Bladet.

Glæd en, du holder af, med den perfekte julegave.

I "Gift ved første blik" leger et hold eksperter Kirsten Giftekniv og sætter mænd og kvinder sammen efter en lang række videnskabelige kriterier. Parrene bliver gift for rullende kameraer uden nogensinde at have mødt hinanden, og derefter følger vi parrenes liv som mand og kone i fem uger, inden de skal finde ud af, om de vil skilles eller forblive gift.

Nu gør DR så klar til en femte sæson ved at åbne for tilmeldingen til det populære kærlighedseksperiment.

- Vi åbner for tilmeldingen i dag, fortæller Sofia Fromberg, der er "Gift ved første blik"s redaktør, til Ekstra Bladet.

- Vi håber, at singler fra hele landet og i alle aldre har lyst til at være med, tilføjer redaktøren.

Programmet har altid gjort meget ud af at caste bredt - både geografisk og aldersmæssigt - og nu kommer programmets redaktør med en klar opfordring.

- Er I åbne over for homo-ægteskaber også?, spørger Ekstra Bladets journalist.

- Ja, det er vi. Vi er åbne for alle. Folk skal bare tilmelde sig uanset køn og alder og alt muligt. Jo flere der melder sig, des bedre mulighed har vi for at finde de perfekte match, lyder det fra redaktøren.

Sofia Fromberg fortæller yderligere, at produktionsholdet satser på forårsbryllupper, fordi solskin altid klæder bryllupper.

Derudover fortæller hun til Ekstra Bladet, at seerne kan forvente et nyt twist i programmet, men hvad det bliver, vil hun ikke løfte sløret for.

Du kan tilmelde dig femte sæson af "Gift ved første blik" ved at sende en mail til gift@snowmantv.dk

Tidligere i dag kom det frem, at Danmarks første "Gift ved første blik"-baby var kommet til verden.

Line Rask og Michael Hansen, der sagde ja til at blive mand og kone i tredje sæson af DR-programmet "Gift ved første blik", er nemlig blevet forældre til en lille pige.

Det bekræfter programmets redaktør Sofia Fromberg over for Ekstra Bladet.

- Line og Michael har fået en dejlig lille pige. De er så stolte og glade, lyder det fra redaktøren, der tilføjer, at parret ikke selv ønsker at kommentere familieforøgelsen.

Hverken Line eller Michael har delt et billede af det lille, ny vidunder på deres Instagram, og meget tyder da også på, at parret nok ønsker at nyde tiden som nybagte forældre uden alt for meget opmærksomhed.

I sommer kunne "Gift ved første blik"-parret afsløre, at de skulle være forældre. På det tidspunkt havde de kendt hinanden og været gift i to år.

Til Nordjyske afslørede parret dengang, at Line var gravid og skulle føde til november.

- Jeg er sat til at føde 15. novemner, men jeg håber dog, at det ikke lige bliver netop denne dag, da jeg her har 30 års fødselsdag, sagde hun til avisen.

Parret bor til daglig i New York, hvor Michael arbejder hos Bjarne Ingels Group.

Line har fået job hos Den Danske Sømandskirke.

Lige netop det faktum, at parret til dagligt bor væk fra Danmark, peger de selv på som en af de ting, der har gjort det nemmere for dem at finde hinanden efter TV-programmet.

- Jeg tror, at det skyldes, at vi i den grad har rigtig meget tid sammen til også at lære hinanden bedre at kende, modsat hvis vi boede hjemme i Danmark i vante omgivelser tæt på vores familier i det daglige, siger Line til Nordjyske.

Sponsoreret indhold