Nyheder8. september 2016

Galleri: Alexandras single-år efter skilsmissen

Det er præcis et år siden, at grevinde Alexandra og Martin Jørgensen offentliggjorde, at de skulle skilles. Se alle billederne af Alexandras år som single.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-54326.jpg
 Foto: All Over

Det var en af de allerstørste historier den 8. september sidste år - for præcis et år siden i dag - da grevinde Alexandra og Martin Jørgensen sidste år offentliggjorde, at otte års ægteskab nu var slut.

Parret blev gift i 2007, og de har boet sammen i Alexandras store palæ på Svanemøllevej i København. Den enorme villa har hun efter skilsmissen solgt med stor fortjeneste, og hun er flyttet i en lejlighed i København sammen med prinserne, som hun har med sin anden eksmand, prins Joachim, som hun var gift med fra 1995 til 2005.

Martin Jørgensen er i dag sammen med arkitekten Eva Harlou, som han meget hurtigt efter bruddet fra Alexandra blev spottet med. Men grevinden har endnu ikke fundet lykken med en anden mand, selv om hun da er blevet set sammen med mandligt selskab i løbet af det sidste år. Men ingen af herrerne har været mænd, der har været romantiske forbindelser.

Vi har samlet billeder af grevinde Alexandra, 52, i løbet af det sidste år, hvor hun officielt har været single.

Se billederne her:

Grevinde Alexandra - året efter skilsmissen

Sponsoreret indhold