Nyheder25. november 2016

Frygter for tidlig fødsel: Tina Maria indlagt

"Paradise Hotel"-deltageren Tina Maria er blevet indlagt med smerter, der muligvis kan udvikle sig til en for tidlig fødsel.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/tina-maria_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Tina Maria, kendt fra "Paradise Hotel", er gravid i 30. uge, og indtil nu er den søde ventetid forløbet helt efter planen. Men onsdag tog det en særdeles dramatisk drejning for den 25-årige brunette, der arbejder som fuldtidsblogger.

- Godmorgen. Jeg blev i går indlagt på hospitalet efter en scanning, der endte ud i at jeg måske havde rigtige veer, der i værste tilfælde kunne starte en fødsel og ligger lige nu til observation. Skal forholde mig i ro og afvente det næste døgn. Smerterne er gået væk og forhåbentlig kommer de ikke igen før jeg rammer uge 40. Så hvis der ikke er den store aktivitet på bloggen fra min side af imens jeg er indlagt, så ved I hvorfor. P er hos mig og vi har begge brug for ro og håbe på, at det går i sig selv ved at jeg får slappet af i kroppen og ligger stille, skriver Tina Maria på sin blog, hvor det vælter ind med støttende beskeder fra læserne:

- Åhh jeg håber du er okay og sygehuset har sikkert styr på det.
Nogle gange kan de vælge at sætte gang i veerne, men de ved jo bedst.
Held og lykke med selve fødslen, det bliver dejligt når guldklumpen titter frem i verden

- Håber alt det bedste for jer, håber alt bliver som det skal <3

- God bedring! Håber alt kommer til at gå som det skal️

Nyd billeder af Tina Maria i "Paradise Hotel" i 2012 her:

Tina Maria fra "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold