Nyheder12. juli 2011

Frederik Fetterlein kysser med Paradise-babe

Den 41-årige tidligere tennisstjerne råsnavede med sin nyeste scoring
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/c9f44a65c9514adcbd7fda54978257c9.jpg

Frederik Fetterlein er og bliver en af landets største scorekarle, og nu har han atter brugt tandpastasmilet og glimtet i sovekammerøjnene.

Tennischarmørens nyeste fangst er den 25-årige blondine Sofie Pamer, som var en af de frækkeste babes i 2006-sæsonen af "Paradise Hotel".
Fredag aften fyrede Fetterlein den af på sit favoritsted, Remees natklub ZEN i Nørregade i det indre København. Og her blev der for alvor gramset gajoler og nusset numse. Frederiks hænder var overalt på Sofie, som da også kvitterede med skiftevis kærlige kys og lange våde tungeslaskere, mens Frederik bare skænkede flere og flere drinks op.

- Ha-ha, vi er ikke kærester på den måde, men jo, vi ser da lidt til hinanden, griner 41-årige Frederik Fetterlein, da SE og HØR kontakter donjuanen.

- Aaahh, men Frederik, I sad og kyssede helt åbenlyst, og du ragede rundt på hende?

- Ha-ha, ååhh, jeg kan sgu ikke huske så meget, ler Frederik.

- Men jo, altså, jeg har mødt hende gennem nogle venner, og hun er en god og rar pige, og jeg kan godt lide hende. Hun er skidesød, rolig og fornuftig, og så er hun rigtig god at snakke med, fortæller storcharmøren, som midt i den hede flirt pludselig mistede en tand.

- Ja, lige pludselig blev den løs, og så hev jeg den sgu ud selv. Men det var altså intet i forhold til, hvor stiv jeg var om lørdagen, skraldgriner festdyret, som i foråret brød med sin eksforlovede Charlotte Damberg, som han slet ikke ser noget til mere.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3716e6ce0bcb40249790032a9fac2319.jpg


Sofie fra Paradise Hotel sæson 2006 er Frederik Fetterleins seneste scoring (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sponsoreret indhold