Nyheder12. december 2014

Forelskede Preben og Søren: Det sagde bang

Kærligheden blomstrer i fuldt flor hos de glade drenge
Af af
Forelskede Preben og Søren: Det sagde bang
Forelskede Preben og Søren: Det sagde bang




Selv om skuespilleren og hans elskede Søren ikke er enige om alting, blomstrer kærligheden i fuldt flor hjemme hos de glade drenge.

- Åh, det er skønt at være dronning. I mange år har Preben Kristensen som den ene tredjedel af Linie 3 fået tårerne til at trille ned ad kinderne på publikum, når han med skøre hovedbeklædninger har imiteret dronning Margrethe.

LÆS OGSÅ: Preben Kristensen kigger ikke efter andre mænd

Men den 61-årige entertainer, der er opvokset i Skive, laver ikke bare sjov med majestæten. Han er også gift med kongehusets frisør og makeupartist, 59-årige Søren Hedegaard. Skuespilleren og den royale frisør har dannet par i 32 år, og i 2005 fik de papir på hinanden. Men de to er ikke kun ægtemænd. De er også bedste venner.

- Da vi mødte hinanden, sagde det bare bang, og vores venskab og kærlighed til hinanden er stor. Vi er hinandens bedste venner, lød det kærligt fra kendisfrisøren under optagelserne til TV-programmet "Her er dit liv", hvor Preben Kristensen forleden var hovedperson.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ac6902d5724b427990708ec525a9545c.jpg



Foto: Mikael Rieck)

Parret kaster ikke kun deres store kærlighed på hinanden, men også på deres tre firbenede venner, gravhundene Jesper, Rotty og Pluto.

Det pelsede bekendtskab begyndte, da Preben meget spontant adopterede den første vovse Jesper fra et vennepar, der skulle skilles.

- Jeg tog ham bare med hjem uden at spørge Søren. Det gik også fint, indtil han trådte ham på halen. Så hadede han dig, sagde skuespilleren og kiggede med et grin på sin mand.

Preben og Søren er begge kreativesjæle og enige om kærligheden til hinanden og deres hunde. Men ellers er de to ikke særlig ens.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Preben Kristensen bukker under for vanvids-chili

- Vi er meget forskellige, men vi er gode til at supplere hinanden. Preben er den, der holder mig på jorden, og jeg ser meget op til ham, sagde Søren Hedegaard.

- Det ville være frygtelig kedeligt, hvis vi var enige om alting, konstaterede Preben og afslørede, at det er hans gemal, der står for indretningen af deres fælles hjem i Charlottenlund, mens han selv er ret ligeglad med den slags.

- Jeg plager og plager og plager, når der er noget, jeg gerne vil have, grinede Søren Hedegaard.

- Og når du plager, siger du altid "Hvis jeg får det, så lover jeg, at jeg aldrig plager mere", lød det drillende fra aftenens hovedperson, der kan opleves i "Her er dit liv" på DR inden længe.

Sponsoreret indhold