Nyheder29. juni 2017

Er Simon eller Tom dagens Roskilde-hunk?

SE og HØR er på jagt efter årets Roskilde-hunk. Hver dag i musikdagene finder vi to fyre, der kæmper om dysten som årets hunk på Roskilde Festival. Du stemmer på din favorit i bunden af artiklen

Torsdagens Roskilde-hunk 2017

Roskilde Festival 2017 er i gang, og ligesom de forrige år, så er SE og HØR på jagt efter årets Roskilde-hunk. Hver dag i musikdagene finder vi to fyre, der kæmper om titlen som årets Roskilde-hunk. Det hele afsluttes ved en finale, hvor de fire favoritter dyster mod hinanden. Se flere billeder af fyrene i toppen af artiklen
I går var det gutterne Mathias og Mikkel, der kæmpede mod hinanden, og i dag er det så Tom og Simon, der skal kæmpe om læsernes gunst. SE og HØR var nemlig endnu en gang ude i campingområdet for at finde to fyre, der skal kæmpe mod hinanden om titlen. Den første af fyrene er 19-årige Simon, der er på Roskilde Festival for tredje gang.

Og er du et hygge-dyr, så er Simon lige noget for dig.

- Jeg er ikke så meget ved koncerterne, det er mere bare hyggen, fortæller Simon til SE og HØR, om hvad han glæder sig mest til ved årets festival.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170628_wen_-_roskilde_1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Skal Simon være årets Roskilde-hunk, så skal du stemme på ham i bunden af artiklen. (Foto: Kaspar Wenstrup)
Dagens anden kandidat er 21-årige Tom fra Tyskland. Det er Toms første gang på Roskilde Festival, og specielt festerne i campingområdet er noget, han kan lide. - Der var så mange mennesker. Og alle steder var en fest, fortæller Tom til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170628_wen_-_roskilde_12.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Skal Tom være årets Roskilde-hunk, så skal du smide en stemme på ham i bunden af artiklen. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Se video med de to gutter herunder

Sponsoreret indhold