Nyheder18. juni 2014

Efter alvorlig ulykke: Tivoli aflyser revy

Bodil Jørgensen indlagt efter alvorlig ulykke onsdag morgen
Af af
Bodil Jørgensen skulle have været på scenen i aften. Ulykken i morges betyder nok, at hun ikke kommer
Bodil Jørgensen skulle have været på scenen i aften. Ulykken i morges betyder nok, at hun ikke kommer
 Foto: Kaspar Wenstrup og Dan Mariegaard



Tidligt onsdag morgen kom den populære skuespillerinde Bodil Jørgensen alvorligt til skade under optagelserne til den nye Lille Per-film. Den traktor, som hun befandt sig på, væltede, og ved ulykken kom hun så alvorligt til skade, at hun blev hastet til hospitalet i Esbjerg. Omkring middag kom det så frem, at skuespillerinden er blevet overført til Odense Universitetshospital.

Det betyder nu, at aftenens Tam Tam-revy i Tivoli er aflyst - og at man nu er i gang med at finde en aflyser for den 53-årige skuespillerinde. Det bekræfter pressechef i Tivoli, Torben Plank, over for SE og HØR:

- Vi udsender senere en pressemeddelelse, men jeg kan sige, at vi aflyser i aften på grund af Bodils ulykke. Vi arbejder nu på en løsning og forventer, at Tam Tam-revyen igen spiller fra i morgen aften, men uden Bodil, siger Torben Plank til Se og HØR.

Alle i Tivoli er meget rystede over dagens ulykke, hvor Bodil Jørgensen kom alvorligt til skade.

- Vi er meget rystede og kede af det på Bodils vegne. Vores tanker går lige nu til hende. Dette er meget trist og ærgerligt - specielt for hende, siger Torben Plank, som ikke kender til skuespillerindens tilstand lige nu.

- Men jeg ved, at hun er indlagt.

Bodil Jørgensen skulle ellers omkring kl. 20.00 være hoppet på scenen sammen med en lang række andre populære skuespillere i revyen 'Tam Tam'.

De gæster, der har billetter til i aften, kan enten få rykket deres billet til en anden dato eller få pengene retur, oplyser Tivolis pressechef, Torben Plank.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen i ulykke: Her er politiets pressemeddelelse
LÆS OGSÅ: Efter ulykke på filmset: Skuespillere får krisehjælp

SE og HØR har også talt med Tam Tams instruktør, Joy-Maria Frederiksen, som også slår fast, at Tivoli nu er i fuldt gang med at finde en løsning oven på dagens triste nyhed:

- Og når vi ved mere, skal vi nok melde ud.

Bodil Jørgensen kom til skade tidligt onsdag morgen, da den traktor, hun befandt sig på, forulykkede i Sydjylland. Herefter blev den 53-årige skuespiller i al hast kørt på hospitalet i Esbjerg med det, som politiet kalder 'alvorlige kvæstelser'.

Foruden Bodil Jørgensen er Niels Olsen, Søs Egelind, Alexandre Willaume, Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Szhirley og Rikke Hvidbjerg en del af den populære revy.

Szhirley er efterfølgende sendt sine varmeste tanke til sin kollega i revyen:

- Sødeste Bodil. Vi tænker på dig og din familie og ønsker dig god og hurtig bedring, dit dejlige dejlige menneske..., skriver Szhirley blandt andet på Twitter.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d9de4df8db084af2aefbdd9bf743eaf4.jpg


Sponsoreret indhold