Nyheder29. juni 2016

Æv! Drak drinks på Roskilde – vågnede op i Glostrup uden armbånd

Årets måske uheldige festivalgæst vågnede op i Glostrup uden armbånd. To timer forinden havde han drukket drinks med nogle ukendte festivalgæster. Politiet formoder, at der kan have været stoffer i mandens drink
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/armbaand.jpg
 (Foto: Scanpix)

Et 39-årig mand fortryder nok bittert, at han mandag aften valgte at feste med tre kendte festivalgæster på Roskilde Festivalen. For selv om de ukendte ”venner” tilbød manden hele tre drinks, endte festen alt andet end festligt.

Manden vågnede nemlig op to timer senere – helt i Glostrup og nu ikke længere med sit festivalarmbånd.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den 39-årige mand havde mødt de tre gæster, som han altså ikke kendte på forhånd, til en koncert med den danske musiker Phlake.

Omkring midnat – og altså efter at de havde givet ham drinks – tilbød fyrene at give ham et lift mod København.

Manden fik herefter en drink – og husker så først noget to timer senere, da han kommer til sig selv på Glostrup station omkring klokken 02 natten til mandag. Uden sit armbånd.

Ifølge politiet var den 39-årige mand ”fortumlet”, men uskadt.

- Du må ikke spørge mig om, han har fået noget i sin drink, for det ved jeg ikke, siger kommunikationsrådgiver Martin Bjerregaard til Ekstra Bladet og uddyber:

- Den 39-årige siger, at han ikke ved, hvad der skete, efter han drak det, han fik tilbudt. Om det er, fordi der var noget farligt i drinken, eller om den var dråben, der fik bægeret til at flyde over vides ikke.

Politiet har i forbindelse med sagen udsendt følgende signalement af mændene:

'A: mand, midt trediverne, 165-170 cm, alm. af bygning, men med mave, hestehale, langærmet sweatshirt.'

'B: mand, midt trediverne, 180-185 cm, alm. af bygning, kort lyst hår, lyseblå sweatshirt.'

'C: kvinde, 25-30 år, 160-165 cm, alm. af bygning, let rødfarvet hår, lyseblå løsthængende top, grønne bukser. Politiet forsøger nu at finde frem til de tre personer for at få klarlagt de nærmere omstændigheder.'

Sponsoreret indhold