Nyheder1. marts 2017

DR lukker Café Hack efter penge-afsløring

Uenigheder med produktionsselskabet bag det populære radioprogram fører nu til, at DR ikke længere vil have noget med "Café Hack" at gøre.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/s_ren_dahl-13-cpo.jpg
 Foto: All Over Press Denmark

P4 er blevet et populært radioprogram fattigere.

DR har nemlig offentliggjort, at de lukker for programmet.

Det sker efter at det er kommet frem, at produktionsselskabet bag programmet, SK Productions, har krævet penge for at sende fra forskellige destinationer i landet.

Det er altså imod DR's politik at tage imod penge fra de steder, der skal lægge lokaler til programmet, fordi det kan skabe tvivl om, om stederne har købt sig til eksponering i programmet.

Normalt sendes programmet fra Café Hack i Århus, men om sommeren tager programmet på sommerturné til forskellige steder i landet.

Og det er altså i forbindelse med den turné, at produktionsselskabet skal have modtaget betaling for at være på stederne.

Det blev afsløret i en undersøgelse foretaget af Radio 24syv, og nu tager DR altså konsekvensen.

- Det er en alvorlig sag for alle parter, når vi på denne måde skal afslutte et samarbejde med et produktionsselskab, som vi har arbejdet sammen med i rigtig mange år. Men der er desværre ikke nogen vej uden om, siger radiochefen Gustav Lützhøft, til DR.

Lukningen af programmet sker med øjeblikkelig virkning, og der vil altså ikke komme flere udsendelser på P4 fra den populære café.

Sponsoreret indhold