Nyheder5. august 2017

Dot efter bruddet med Morten: Det er som om vi aldrig har været fra hinanden

Morten Messerschmidt forlod Dot Wessman, da hun stod i sit livs krise. I dag føler hun slet ikke, at de har været fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-04796.jpg
 Foto: All Over

Bakkesangerinden Dot Wessman gennemgik sit livs værste tid, da hendes datter Johanne i 2015 kom ud for en alvorlig ulykke, hvor hun efterfølgende lå i koma i en måned.

Nærmest samtidig valgte Morten Messerschmidt, som Dot var kæreste med på det tidspunkt, at forlade hende.

Det blev til et år, hvor de ikke var sammen, ind til de sidste år igen kunne fortælle, at de var kærester.

Nu fortæller Dot, at det ikke føles som om, at de nogensinde har været fra hinanden. Det fortæller hun i et interview med ALT for Damerne.

- Jeg forstår ikke, at han gik dengang, for man forlader ikke et andet menneske i så hård en situation. På den anden side oplever man så hårde ting på intensiv afdeling, at jeg også godt forstår ham, fortæller Dot i interviewet.

Dot fortæller også i interviewet, at hun godt tror, hun ved, hvad det var, der fik Morten til at forlade hende.

- Morten så hårde ting, og han vidste, at Johanne skulle leve med det her resten af sit liv. Jeg tror, livets alvor ramte ham meget hårdt der. Han fik brug for en tænkepause og for at overveje: Kan jeg klare det her, fortæller Dot ligeledes i interviewet.

Nu føler bakkesangerinden dog ikke, at hun kan mærke, at de nogensinde har været fra hinanden.

- I dag er det som om, vi aldrig har været fra hinanden, og vi taler ikke om den tid, vi ikke var sammen. Hvis vi skulle sidde og snakke om det, kunne vi ligeså godt lade være med at være sammen. Vi har visket det ud, fortæller hun.

Dot har tidligere været ude og fortælle, hvordan det var, hun og Morten fandt sammen igen.

Det var vist bare sådan: ’Vil du eller vil du ikke? Godt, det vil jeg gerne. Så gør vi det’. Mine følelser for Morten var jo de samme, som de altid havde været. Det føltes, som det skulle. Der er mange nuancer af de følelser, men det føltes hvert fald rigtigt. Vi kan også godt sige, at det er for evigt. Jeg går hvert fald ingen steder, har Dot Wessman fortalt i et interview med BT.

Datterens ulykke den 1. februar 2015 var så alvorlig, at Johanne i dag er permanent skadet. Før ulykken læste hun på Copenhagen Business School, og hun var udset til at overtage Bakkens Hvile. I dag sidder hun i kørestol, hun er hjerneskadet, og hun bor og genoptræner i Vejle på et af landets bedste centre for unge mennesker med hjerneskader. Du kan se flere billeder af Dot Wessman og Morten Messerschmidt i galleriet herunder

Morten Messerschmidt og Dot Wessman

Sponsoreret indhold