Nyheder25. februar 2017

Dorthe Kollo: Håber på børnebørn

Dansktop-stjernens yngste datter har klaret sig godt i New York, hvor hun netop er flyttet i lejlighed med sin kæreste. – Jeg håber, de bliver gift og får børn, siger Dorthe
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-99175.jpg
 (Foto: All Over Press)

Dorthe Kollos yngste datter Jil har nu gennem fire år haft sin forretning i den amerikanske storby, hvor hun har specialiseret sig i alle former for juice. Og det er gået over al forventning.

Helt fra starten har der været masser af kunder i datterens juiceri, som ligger på Fulton Street ikke langt fra ”Ground Zero” i New York.

Og Dorthe Kollo er så stolt af datteren Jil, der er netop flyttet i en ny lejlighed på Manhattan, hvor hun bor med sin kæreste, Andy Brooks, der er professor.

– Han er en rigtig god ung fyr, der heldigvis også har en god humor, så jeg håber da, at de snart skal giftes og have børn, siger den danske schlager-sangerinde, der selv bor i Bremen i Tyskland.

Hun har også snart selv noget at fejre. Til sommer fylder Dorthe 70 år – samme dag, som hendes ældste datter Nathalie fylder 50 år.

– Så det bliver den helt store fest. Jeg har altid drømt om at holde en fest på et slot, så min 70-års-dag skal altså fejres på et slot på Fyn.

Se de mange billeder af Dorthe Kollos besøg hos datteren i New York i galleriet herunder:

Dorthe Kollo på besøg i New York

Sponsoreret indhold