Nyheder5. januar 2022

Det regnede med fisk i en by i Texas: Her er myndighedernes geniale reaktion

2021 sluttede på en mystisk - og måske ganske ildevarslende måde - for indbyggerne i den texanske by Texarkana
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fiskeregn.jpeg
 Foto: Facebook / The City of Texarkana, Texas

2021 er nok et år, der for de flestes vedkommende godt må gå i glemmebogen, og for indbyggerne i den texanske by Texarkana sluttede året med noget, der kunne tolkes som den helt rigtige afslutning på et dommedagslignende år.

For den 29. december begyndte det pludselig at regne med fisk, og det var selvfølgelig et fænomen, som de lokale myndigheder blev nødsaget til at reagere på - dog ikke uden et glimt i øjet.

På Facebook forklarer byens lokale myndigheder, at det er et sjældent naturfænomen, der er årsag til, at det pludselig regnede med fisk i byen.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget

- 2021 fortsætter med at overraske... inklusiv at regne med fisk i Texarkana i dag. Og nej, det er ikke en joke, indledes det i et Facebook-opslag, hvorefter det spøjse vejrfænomen forklares:

- At det regner med dyr er et fænomen, der opstår, når små vanddyr som frøer, krabber og små fisk bliver suget op af en vandspout (en slags tornado over havet, red.) eller trækvinde, som opstår ved jordens overflade. Så regner de ned, når det regner, forklares det i Facebook-opslaget.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega704303.jpg
 Foto: MEGA

Det er en vandspout som denne, der fik det til at regne med fisk. Foto: MEGA

Og selvom fænomenet er som taget ud af biblen, så kan de lokale myndigheder ikke andet end at tage det hele med et glimt i øjet:

- Det er sjældent, men det sker, som det er bevist flere steder i Texarkana i dag. Så vis os jeres fiskede billeder! Og for guds skyld, alle sammen, lad os liste forsigtigt ind i 2022, så der ikke sker noget, afsluttes det.

Sponsoreret indhold