Nyheder10. november 2017

"Vild med dans": Det bliver en gyser i aften

Der er kun fire par tilbage, når "Vild med dans" i aften holder kvartfinale
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vmd12.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der er kun fire par tilbage i årets udgave af "Vild med dans", og i aften skal Daniel Svensson, Dak Wichangoen, Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke på dansegulvet og danse argentinsk tango.

Samtidig skal de på gulvet to og to, hvor de skal danse en streetstyle-dans.

Og det kan godt gå hen og blive lidt af en gyser. I hvert fald hvis man spørger Danske Spil.

Spørger man bookmakerne der, så er det nemlig usikkert, hvem der kommer i omdans i aften. De vurderer dog, at Dak er den, der står svagest forud for kvartfinalen.

- Vi vurderer, at Dak Laddaporn er den, der står svagest forud for kvartfinalen til odds 2,00 på at blive stemt ud. Selvom hun har en populær dansepartner, så har hun allerede været i omdans, og så scorer hun færre point end sine konkurrenter, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil. Ud af de fire tilbageværende deltagere, så er det kun Daniel Svensson, der ikke har været i omdans endnu, og skulle man tro på den statistik, så vil Daniel Svensson gå hen og vinde. Daniel skal dog ikke føle sig alt for sikker, hvis man spørger bookmakerne. - Daniel Svensson er den af danserne, der scorer færrest point hos dommerne. Omvendt ser det også ud til, at han er den mest vellidte af seerne, når han som den eneste ikke har været i omdans. Med odds 1,75 på Daniel Svensson i omdans, så er det også udtryk for, at denne gang kommer han i omdans, siger Peter Emmike Rasmussen. Kigger man på Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlkes odds, så er de dog ikke meget højere end dem hos deres konkurrenter. - Det er højest overraskende at både Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle, som har scoret højeste karakterer hos dommerne hidtil, har været i omdans. Det siger mig, at intet er givet på forhånd, og konkurrencen er væsentligt tættere, end hvad vi måske havde forventet for et par uger siden. Det indikerer vores odds på 2,00 på, at Iben Hjejle kommer i omdans og 2,50 på at Sofie Lassen-Kahlke kommer i omdans også, siger Peter Emmike Rasmussen. Intet er altså sikkert forud for kvartfinalen i "Vild med dans", hvis man spørger Danske Spil.

Farvel til Julia Sofia i sidste uge

Det kom som lidt af et chok, da Sofie og Michael i sidste uge skulle i en omdans mod Julia Sofia og Frederik. Efter de to par havde været igennem deres omdans, var der dog ikke noget at gøre for Julia Sofia og Frederik, der blev stemt ud af seerne. - Det har været den vildeste oplevelse nogensinde. Og det bedste af det har været Frederik, sagde Julia Sofia, da det stod klart, at hun skulle forlade dansegulvet. - Jeg kommer til at savne Frederik, tilføjede en grådkvalt Julia Sofia. Det var da også et trist par, SE og HØR mødte, da kameraerne var slukket. - Det er sindssygt ærgerligt, fortalteFrederik Nonnemann til SE og HØR. Heldigvis for parret, så er det kun på dansegulvet, at de ikke længere skal se hinanden. De to har nemlig dannet et stærkt venskab igennem de sidste mange uger. - Vi vil være venner for evigt og altid, sagde Julia Sofia efter hjemsendelsen.

Sponsoreret indhold