Nyheder22. februar 2017

"Gift ved første blik"-Birgitte afslører: Derfor var jeg "bange" for Martin

Det var lige før, at Birgitte droppede bryllupsrejsen tirsdag aften i ”Gift ved første blik”. Den nygifte kvinde blev nemlig ”bange” for Martin, da hun fandt ud af, at han var religiøs. Heldigvis fik psykologerne i programmet overtalt Birgitte til alligevel at tage af sted
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/martin_og_birgitte.jpg
 Foto: Snowman Prduction ApS/DR

De havde et fantastisk bryllup, der endte med både kys, kram og masser af grin.

Derfor kom det formentlig også bag på de fleste, at Birgitte, 52, tirsdag aften var sekunder fra at aflyse bryllupsrejsen med sin nygifte mand Martin, 59, i ”Gift ved første blik”.

Årsagen var, at Birgitte havde fundet ud af, at Martin var troende, og det gjorde hende både ”bange og nervøs”, fortæller hun til Ekstra Bladet:

- Det var lidt en fjer, der blev til fem høns. Jeg hørte, at Martin var medlem af et kristent trossamfund, og jeg er selv ateist. Det gjorde mig nervøs og bange, for jeg følte, at skellet var for stort, fortæller hun til Ekstra Bladet og tilføjer, at det hele ikke blev bedre af, at de ikke fik talt sammen, inden de skulle afsted mod Venedig.

- Så jeg rendte rundt og troede, at han var medlem af en eller anden sekt, fortæller Birgitte til Ekstra Bladet.

Heldigvis kom Birgitte på andre tanker, efter at parret fik mulighed for at tale med nogle af programmets psykologer. Og herefter gik turen altså mod Venedig, hvor parret nød tid med hinanden.

Hvordan det kommer til at gå Birgitte og Martin, kan du finde ud af de følgende tirsdage, hvor DR1 viser ”Gift ved første blik”.

Du kan se parrene i "Gift ved første blik" i galleriet herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold